Varda Job hjælper dig med sygedagpengene

varda job

Det kan være lidt af en jungle, at navigere i sygedagpengereglerne, og det kan være svært at finde ud af, hvornår du er berettiget til penge og hvor meget du er berettiget til. Varda Job Jer en selvstændig organisation, der guider, rådgiver og hjælper dig, når du er på sygedagpenge. Alle medarbejderne i Varda Job er eksperter inden for sygedagpengeområdet, og de hjælper dig igennem de, til tider, svære forløb og mange regler, der er på området.

Varda Job fortæller dig hvornår, hvor meget og hvordan

Har du styr på hvornår du er berettiget til sygedagpenge? Du er som udgangspunkt berettiget til sygedagpenge, når du er uarbejdsdygtig på grund af egen sygdom. Det kræves af din kommune eller arbejdsgiver, at du kan dokumentere din uarbejdsdygtighed med en lægeerklæring. Alt dette kan du læse mere om på Varda Jobs hjemmeside.

De sygedagpenge du er berettiget til, beregnes efter den timeindtægt, du har haft på dit job, men kan dog højst udgøre 4.500 kr. pr. uge. Du kan desuden højst modtage sygedagpenge i 52 uger inden for en periode på 18 måneder. På Varda Jobs hjemmeside kan du læse mere om alle sygedagpengereglerne.

Du kan følge Varda JobFacebook, LinkedIn, Rådgiverbørsen og deres blog på WordPress.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…