Træbriketter – et miljøvenligt og økonomisk fordelagtigt valg

I Danmark er vi bekendte med behovet for opvarmning i vores bolig. Derfor findes der en række muligheder at vælge mellem, så opvarmningen stemmer overens med dit personlige behov.

I en tidligere tid vandt fyringsolie frem, som danskernes foretrukne brændselsalternativ. Men i forbindelse med den miljøbevidste bevægelse har interessen for mere miljøvenlige og bæredygtige alternativer vundet frem.

Dette gælder specielt træbriketter, som er velkendt for dets høje brændværdi, lave askeudvikling og neutrale forbrænding. Derfor er træbriketter et optimalt valg, hvis man ønsker at undgå en høj varmeregning.

Billige træbriketter opfylder dit behov

Selvom træbriketter opfylder kravene for at være miljøvenlig, så behøver det ikke at betyde større økonomiske omkostninger. Det er nemlig muligt at vælge billige træbriketter, som leverer samme høje brændværdi som dyrere mærker.

Hos Absolut Træpiller forhandler de billige træbriketter, der garanterer lav askeudvikling, ingen CO2-udledning og høj brændværdi. Træbriketter er fremstillet af sammenpresset savsmuld, hvilken sikre en ren forbrænding i modsætningen til almindelig brænde, der bl.a. indeholder harpisk.

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…