Tøj med tryk – jeg er konstant på jagt efter tøj med tryk

Som enhver anden pige går jeg rigtigt meget op i mode, og ligesom alle andre har jeg en rigtig stor passion for tøj med tryk lige for tiden – selvfølgelig hvis det er noget fedt tryk, der er på tøjet.

Min bedste veninde går lige så meget op i mode, som jeg gør, og det er egentlig nok også derfor, vi er bedste veninder. Vi mødes altid i weekenderne for at tage ud og kigge på tøj med tryk i forskellige butikker for at se, om der er kommet noget nyt tryk på markedet.

For et par uger siden fik jeg så den tanke, at det ikke længere var nok kun at kigge efter tøj med tryk i de fysiske butikker – vi blev også nødt til at tage internettets mange muligheder i brug. Det var nok en af de bedste ideer, jeg nogensinde har fået, for vi har fundet så meget fedt tryk, som vi ellers var gået glip af.

En af mine yndlingssider er denne, for her kan man sågar selv designe sit tøj med tryk, og da jeg har en stor drøm om at blive designer, er det jo en oplagt mulighed for lige at prøve mine kundskaber af.

Tøj med tryk er jo et vidt begreb, men jeg køber flest t-shirts og trøjer med tryk, og det er også det, der er mest af på markedet lige for tiden.

Leder du efter noget nyt og spændende tøj med tryk, så kan jeg som sagt varmt anbefale denne side, hvor man selv kan lave tryk. Du kan også finde en masse fedt tøj, som du kan sætte dit eget personlige præg på, og det er måske den nye tildens inden for modeverdenen – hvem ved.

One single comment

  1. Sophie siger:

    Det lyder ret fedt at designe sig eget tøj med tryk! Har du nogen ide om, hvor meget det koster eksempelvis at få lavet en almindelig t-shirt, hvis man tager sit eget tryk med?

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…