Tips, gode råd og øvelser til øget koncentration

På en dag får hjernen en masse indtryk og udfordringer, som kan påvirke ens hverdag meget. Det er yderst vigtigt at man kan holde fokusset og koncentrationen, især hvis der er tale om arbejdspladsen eller andre vigtige ting. Der er op til millioner af mennesker, der mangler koncentration og fokus, som af den grund viser at det er et udbredt problem.

Koncentration er yderst vigtigt, hvis man gerne vil opnå det, som man bestræber sig efter. Det ses overalt, endda også hvis vi taler om familielivet. Der er så meget der kan påvirke ens koncentration og det er derfor nødvendigt at man styrker den. Her er gode råd til hvordan dette kan lade sig gøre.   

Hold din koncentration

Det er meget forskelligt, hvor længe man kan holde koncentrationen. Det kommer også meget an på det hvad man laver og skal holde fokusset på. For at øge sin koncentration, bliver du nødt til at strække tiden længere. Det kan for eksempel være, at du sidder og læser en bog og er ved at slutte en side færdig, hvor du her kan strække den til nogle få sider mere. Eller hvis du sidder med en opgave på arbejdspladsen, som du er lige ved at slutte af med, men tænker at du venter til i morgen, er det også bare at koncentrere sig om, at få den lavet færdig, så du kan få fri. Der er mange ting man kan øve sig på, når det handler om at forlænge tiden. Blot vær tålmodig og bliv ved med at udvikle den.

Kun én ting ad gangen

Det er vigtigt, at man kun koncentrerer sig om en ting ad gangen. Vi kender alle til at det kan være svært at koncentrere sig fuldstændig om en ting, men det er det der skal til, hvis man gerne vil have fuldkommen fokus.

Udsættelse er forbudt

Det er meget alment at udsætte de daglige pligter, som viser at man har mangel på koncentration. Lav eventuelt en liste over de ting, som du skal nå at gennemgå dem en ad gangen. Det er vigtigt at man ikke udsætter opgaverne og blot får dem overstået, da det vil medvirke til en øget koncentration.

Ingen forstyrrelser

Det giver selvfølgelig sig selv, at man skal lade være med at have forstyrrende ting omkring sig, da det vil skabe en masse uro. Et godt råd er derfor at man skal lukke sig selv inde, så man kan koncentrere sig fuldt ud. Det er derfor en god idé at isolere sig for omverdenen i det antal tid, som det drejer sig om.

Tag et kursus

Hvis dette ikke lykkes eller hvis man ikke føler at det giver en ændring, er et andet godt råd at tage et kursus. Supplement tilbyder kursus i koncentration, hvor der her bliver sat fokus på oplæg, test, træning, feedback og individuel sparring. Det kan varmt anbefales til alle, da det helt klart vil øge din koncentration! Så tag kontakt til Supplement og få et kursus i koncentration. Du bliver et helt nyt menneske efter dette forløb.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…