Tandimplantater: Så står den på tandimplantatbehandling i morgen

For nogle år siden var jeg involveret i en ulykke, og jeg mistede derfor mange af mine tænder. Jeg fik så sat tandimplantater ind, hvor de oprindelige tænder skulle have siddet, men jeg tror ikke, at det i sin tid blev gjort helt korrekt, for jeg står nu i en situation, hvor jeg skal have lavet en tandimplantatbehandling.

Dengang jeg fik sat mine tandimplantater i, var teknologien jo ikke lige så god, som den er i dag, og det kan sagtens være derfor, jeg nu står og har brug for en tandimplantatbehandling.

Det hele startede med, at jeg var til tandlægen til det årlige tjek, og der bemærkede min tandlæge, at flere af mine tandimplantater var ved at blive løse. Både min tandlæge og jeg selv blev straks meget bekymrede, og min tandlæge skrev mig straks op til en tandimplantatbehandling.

Jeg ved ikke helt, hvad en tandimplantatbehandling helt præcist går ud på, men jeg er ret sikker på, at jeg ender med at få nye tandimplantater. Det håber jeg i hvert fald, for det er ikke til at leve med nogle tænder, der sidder løst, eller som hele tiden skal laves. Situationen er pt. den, at jeg hverken kan spise eller drikke, og det forringer jo min livskvalitet en del.

Derfor skal jeg heldigvis have lavet min tandimplantatbehandling i morgen, og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre fra andre, der har tandimplantater, om de ved, hvad der kommer til at foregå i morgen.

Jeg er nemlig ret nervøs, da jeg som sagt ingen anelse har om, hvad en tandimplantatbehandling egentlig går ud på. Jeg håber som sagt, at jeg kan få nogle nye tandimplantater, men jeg vil ikke skrue mine forventninger alt for højt op.

One single comment

  1. Laura Brøchner siger:

    Hvordan gik det til tandbehandlingen? Jeg fik for nogle år siden sat et nyt tandimplantat i, og det har virket super godt.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…