Skræddersyet jakkesæt – hvor køber man skræddersyet jakkesæt henne?

Min nevø skal snart konfirmeres, og i den anledning skal jeg finde noget passende tøj, som jeg kan have på. Selvom jeg ikke normalt tager fint tøj på, føler jeg alligevel, at det er min pligt at tage et skræddersyet jakkesæt på denne gang.

Normalt tropper jeg op til diverse arrangementer og familiefødselsdage i cowboybukser og en t-shirt, og det plejer min kone ikke at være særlig tilfreds med. Denne gang har jeg dog tænkt mig at overraske hende og hele familien ved at tage et skræddersyet jakkesæt på.

Min nevø er lidt ligesom mig, hvad tøj angår, men han har også i dagens anledning valgt at have noget lidt finere tøj på, og det sæt han har valgt ser rigtigt godt ud til ham. En af grundende til at jeg har valgt at tage et skræddersyet jakkesæt på er, så han ikke føler sig helt alene.

Jeg ved, hvor svært det er for ham at lave forandringer, og bare det at tage et fint jakkesæt på er en stor beslutning for ham. Da han spurgte mig om, hvad jeg syntes, at han skulle tage på, sagde jeg, at han skulle vælge noget, som han følte sig godt tilpas i, og som passede til lejligheden.

Samtidig lovede jeg ham, at jeg nok skulle komme i et fint skræddersyet jakkesæt, så vi begge to kommer til at se rigtigt godt ud. Jeg ved dog ikke helt, hvor man køber et skræddersyet jakkesæt henne, og da jeg ikke kan spørge min kone til råds, fordi det skal være en overraskelse for hende, har jeg brug for jeres hjælp.

Så hvis du ved, hvor jeg kan købe et skræddersyet jakkesæt henne, så må du meget gerne kontakte mig her på bloggen.

One single comment

  1. Jens Andersen siger:

    Nu findes der jo rigtig mange forskellige butikker, der laver et skræddersyet jakkesæt. Jeg synes dog, at du skulle prøve Anne Spang – dem har jeg i hvert fald ret gode erfaringer med.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…