Selskab i København: Hvilken selskabsform skal jeg stifte?

Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle starte mit eget selskab i København, og det er især tanken om at være selvstændig, der tiltaler mig. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, hvad jeg skal lave i mit kommende selskab, men jeg vil gerne have en webshop af en art.

Da jeg endnu ikke har besluttet mig for, hvilken form for selskab jeg skal drive, så er det også lidt svært at vælge selskabsform. Skal jeg have et personligt eget selskab i København, eller skal jeg for eksempel have et aktieselskab, altså et A/S? Det er noget af det, jeg går og overvejer lige for tiden, for det skal helst falde på plads snart, så jeg kan få oprettet mit selskab i København.

Hvis der er nogle af jer, der kan hjælpe mig med lidt råd og vejledning, så ville jeg blive rigtig glad, og hvis I har nogle forslag eller ideer til, hvad jeg skal sælge i min forhåbentligt kommende webshop, så må I også meget gerne dele disse tanker med mig.

selskab københavn

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…