Restylane og intim hårfjerning – det bløde look er in

Skønhedsidealerne for kvinder har ændret sig meget op igennem historien. Den ældre del af befolkningen husker nok 1970’erne, hvor lange, viltre lokker og hår på ben, i armhuler og intime områder, var accepteret – ja ligefrem populært. Sådan er det ikke længere. Det moderne skønhedsideal handler nemlig i høj grad om det bløde og sanselige look. Kvinder skal helst være hårløse med lækker, glat hud i både ansigt og på kroppen. Dette kan være svært at leve op til ad naturlig vej. Alle kvinder har kropsbehåring i større eller mindre grad, ligesom vi alle bliver ældre og oplever, at huden mister elasticitet og glød. Med Restylane og intim hårfjerning med laser kan man heldigvis relativt nemt komme af med uønsket kropsbehåring og få genskabt volumen og bløde linjer i ansigtet.

Restylane skaber volumen og elasticitet

Hvad er Restylane? Restylane er en fillerbehandling, som man kan få på en skønhedsklinik eller et privathospital. Behandlingen består meget simpelt i injektioner med Restylane, der indeholder stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre eksisterer allerede naturligt i menneskekroppen og injektioner med det i ansigt, læber og dekolletage kan medvirke til at genskabe volumen og elasticitet. Syren i Restylane binder nemlig vand til sig, således at fine rynker udfyldes, og huden fremstår mere blød og lækker.

En del mennesker forveksler Restylane med Botox, hvilket er lidt paradoksalt selvom begge produkter er injektionsbehandlinger. Botox er nemlig i modsætning til Restylane en nervegift (Botolinum Toxin), der lammer musklerne i ansigtet. Formålet er ofte at udglatte meget dybe rynker. Med Botox opnår man således ikke fylde, glød eller elasticitet, sådan som man gør via fillers med hyaluronsyre. Botox har gennemgået en stor udvikling i de seneste 20 år, der betyder, at man ikke længere bliver mimikløs af det. Men Botox’ lammende effekt spiller alligevel ikke så godt ind i den herskende skønhedstrend, der foreskriver bløde linjer.

Ét punkt, hvor Restylane dog minder om Botox, er, at det ligesom Botox ikke har en evig virkning. Behandlingen holder nemlig i 4-12 måneder, hvorefter der skal nye injektioner til for at opretholde resultatet. Heldigvis er fillerbehandlinger ofte ikke så dyre. I Danmark ligger de i omegnen af 2000 til 3000 kroner. Mange mange skønhedsklinikker og privathospitaler tilbyder endvidere særlige tilbudspakker, der indeholder flere behandlinger til en fordelagtig pris.

Intim hårfjerning med laser giver et permanent glat resultat

Huden i ansigtet og på halsen kan altså få fylde og glød ved hjælp af fillerbehandlinger, men når det kommer til kropsbehåring, så skal der andre midler til for at opnå det trendy bløde og sanselige look. Her kommer hårfjerning med laser ind i billedet. Intim hårfjerning og hårfjerning andre steder på kroppen kan nemlig udføres med IPL-laser, der står for Intensivt Pulserende Lys.

Ved intim hårfjerning benyttes IPL-laseren på områderne omkring bikinilinjen, venusbjernet og imellem ballerne. Laseren omdanner lys til varme – ca. 70 grader, og det er varmen, der slår hårsækkene i underhuden ihjel for altid. I modsætning til Restylane så kan man således opnå et permanent resultat med intim hårfjerning med laser. Det kræver dog ofte flere behandlinger kommende lidt an på, hvilken hårtype og -farve, man har.

Intim hårfjerning med laser er ganske smertefrit og derfor en god løsning, hvis man ønsker at følge skønhedsidealet om hårløshed, men ikke er vild med smerten forbundet med fx voksning. Intim hårfjerning er heller ikke særligt dyrt og ligger faktisk i en billigere prisklasse end Restylane – nemlig omkring 700 til 1100 kr. per behandling. Prisen er meget afhængig af, hvilken type intim hårfjerning, man er ude efter. Fx koster det mindre kun at få hårfjerning på bikinilinjen, mens det kan blive et par hundrede krone dyrere at få venusbjerget og området omring anus med. I lighed med Restylane kan man ofte være heldig at få et pakketilbud eller et ‘klippekort’ på et vist antal hårfjerningsehandlinger, der bringer prisen yderligere ned.

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…