Min mand og jeg går nu endelig til parterapi og individuel terapi

Min mand og jeg har længe haft nogle problemer i vores ægteskab, og tidligere også i vores parforhold, og dem vil vi meget gerne have løst, hvorfor vi nu er begyndt at gå til parterapi. Udover parterapi er vi også begyndt at gå til individuel terapi, og begge terapiformer fungerer rigtig godt for os begge.

Vi går til parterapi en gang hver 14. dag og individuel terapi en gang om ugen, og det er hverken for ofte eller for sjældent, og vi har som sagt rigtig stor glæde af det både individuelt og sammen.

Det har taget os rigtig langt at nå til et punkt, hvor vi begge har indset, at vi har brug for hjælp, og jeg skriver faktisk dette indlæg, fordi jeg ved, at der er rigtig mange andre par, der har problemer i forholdet eller ægteskabet, og som ikke får gjort noget ved dem.

Grunden til min mand og jeg både går til parterapi og individuel terapi er, fordi vi har nogle individuelle problemer, der skal løses, inden vi kan løse vores ægteskabelige problemer. Det er selvfølgelig ikke alle, der behøver at gå til individuel terapi, men det kan varmt anbefales herfra.

2 comments

  1. Morten Andersen siger:

    Jeg synes, at det lyder rigtig fornuftigt, at I begge både går til parterapi og individuel terapi, for selvom man måske ikke er klar over det, så er der en stor sandsynlighed for, at man har noget med i bagagen, som kan påvirke forholdet.

  2. Patrick Nissen siger:

    Min kone og jeg begyndte til parterapi for ca. et år siden, og det har reddet vores ægteskab. Vi var ellers nået et punkt, hvor vi var lige ved at gå fra hinanden, men i dag har vi det bedre sammen end nogensinde før.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…