På udkig efter billige lysstofrør

Jeg har lidt travlt i dag, så det bliver et kort indlæg her på bloggen. Jeg opdagede nemlig i morges, da jeg mødte ind på kontoret, at to af vores lysstofrør er gået ud, så vi har intet lys i vores receptionsområde, og det går jo ikke. Derfor er jeg lige i gang med at kigge efter nogle billige lysstofrør på nettet, da jeg skal have bestilt dem i dag, så de kommer i starten af næste uge.

Det har taget mig lidt tid at komme frem til en forhandler af billige lysstofrør, som er nogle, der passer til lamperne på kontoret, men nu har jeg endelig fundet Mr Perfect, som faktisk har et rigtigt stort udvalg af billige lysstofrør.

billige lysstofrør

Jeg havde egentlig ikke forestillet mig, at jeg skulle bruge min formiddag på at lede efter billige lysstofrør, især fordi jeg i forvejen har rigtigt meget at lave i dag, men det skal jo gøres, og om lidt aflægger jeg min bestilling, så jeg kan komme videre med dagens bedrifter. Det er nu godt nok smart, at man kan bestille sine varer på nettet, så man ikke skal bruge tid på at tage ud i en butik og finde ud af, hvor man finder billige lysstofrør, især når man har så travlt, som jeg har i dag.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…