Online Bingo vandt min nabo Lars kærligheden og en kommende kone

Min nabo Lars havde været enlig i rigtig mange år, og jeg tror, han havde opgivet håbet. Det var lige indtil, at han mødte Kirsten over på et online bingo site.

Lars har altid været en god nabo. Han er altid glad og hilser. Han er utrolig aktiv i sin have og aldrig bleg for en sludder, når man lige kommer forbi. Vi har altid haft lidt ondt af ham, da han som 60-årig stadig ikke havde fundet en kone. Lars er typen, der aldrig kunne overveje online dating, men online bingo kunne han godt overtales til, og det havde samme effekt. På det online bingo site fandt han nemlig Kirsten. Ud over gratis bingo, havde de på online bingosiden også en chatfunktion, hvor spillerne har mulighed for at sludre sammen, ligesom man ville kunne i en fysisk spillehal.

Det var altså her på chatten, at Lars fandt Kirsten. Han fandt meget hurtigt ud af at sætte bingospillet på automatisk udfyldning, så han kunne bruge tiden på at chatte med Kirsten. Han fortalte, at første gang han mødte Kirsten på chatten, fik de ikke aftalt at mødes igen. Han spillede derfor et helt døgn online bingo for at finde hende igen. “Jeg troede, jeg havde mistet hende for altid” fortalte han melodramatisk, da det nyforelskede par var ovre til en kop kaffe, så vi kunne møde Kirsten.

Det gik hurtigt op for Lars, at hvor meget han end nød at spille online bingo, så var det samtalerne med Kirsten, der trak. Derfor spurgte han en dag, om de ikke skulle mødes. De havde begge været nervøse, for det er jo ikke til at vide, om man har samme kemi i virkeligheden.

Dét havde de heldigvis, og nu taler de om at blive gift til sommer. Det kan man kalde et godt bingospil!

One single comment

  1. Erika Hansen siger:

    Sikke en dejlig livsbekræftende historie! Tænk, at online bingo skulle være stedet, hvor han møder sin kommende kone! Ak ja, kærligheden kommer vel, når man mindst venter det;

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…