Nupo er baseret på forståelsen for det svære ved vægttab

Overvægt kan være en svær en at komme til livs, men der er muligheder. Nupo-kuren er en af dem, og nupo-kurens popularitet er velfortjent.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man har svært ved at tabe sig. Det gælder som oftest om at kunne ændre sin livsstil radikalt, og det er hårdt for alle – også de tynde! Man kommer ingen vegne ved at slå sig selv oven i hovedet, når man har svært ved at tabe sig. Det kan tværtimod gøre det endnu svære at tabe sig, da det forøger risikoen for trøstespisning. Derudover er det utroligt meget nemmere at gå igennem en stor forandring, hvis man forbinder det med gode følelser.

Nupo-kuren kan sammensættes på mange forskellige måder, og den er netop baseret på en forståelse for ikke bare sværhedsgraden af gennemførelsen af vægttabet, men også det faktum, at vi alle er forskellige og kræver forskellige tilgangsvinkler.

Hvad der ofte kan slå folk ud, er udeblivelsen af de helt store resultater. Hvorfor fortsætte når der alligevel ikke sker noget? Det kan være svært at holde modet oppe, især hvis man bor med en familie, der ikke har tænkt sig at ændre spisevaner og motionsvaner, eller hvis man har et krævende og stressende job, der ikke genererer særligt meget overskud i hverdagen.

Nupo er skabt for at hjælpe. Her kan du sammensætte din kur, så den hjælper netop dig. Hvad der virker for dig, virker ikke nødvendigvis for din veninde eller din nabo.

Lær mere om Nupo-kuren, og hvad den kan gøre for dig på hjemmesiden for Ren Velværeshop. Den bedste start på et varigt vægttab er troen på, at det nok skal kunne lade sig gøre. Du kommer til at skulle ændre din livsstil en smule, men ikke nødvendigvis til det værre. Det kan blive dit livs eventyr, når du når ud på den anden side.

One single comment

  1. Sarah Berg siger:

    Mine klassekammerater plejede at kalde mig Sarah Bjerg, da jeg var yngre, for jeg har altid været stor. Jeg har prøvet rigtig meget efterhånden, men jeg bliver bare aldrig tynd, så det der med at finde troen på det, har jeg lidt svært ved. Er der nogle gode råd fra Nupo, hvis man ikke engang tror på, at det kan lade sig gøre?

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…