Negativ scanning redder mine minder fra total udviskning

Det er lidt ærgerligt med alle de gamle fotografier, som man tog før det digitale kameras tid. De forfalder jo efterhånden, og hvis man ikke når at få scannet dem hurtigt nok, har man mistet dyrebare minder for altid. Jeg troede, at jeg havde mistet en masse billeder fra min barndom, men da jeg skulle rydde op i kælderen, fandt jeg negativerne. Jeg har nu sendt dem til negativ scanning og venter spændt på resultatet.

Jeg vidste faktisk ikke, at man kunne få foretaget negativ scanning. Det var en kollega, som opfordrede mig til at få lavet negativ scanning af de gamle negativer. Det er ret fedt, for jeg troede, at jeg havde mistet de fotografier for altid, men nu kan jeg få lov til at se dem igen. Ikke nok med det – jeg kan beholde dem digitalt for evigt.

Det firma, som jeg bruger, har tilbudt at forbedre kvaliteten, og det har jeg naturligvis sagt ja til. Jeg glæder mig til, at jeg får dem tilbage fra negativ scanningen. Der er mange billeder, som jeg ikke har set i rigtig mange år, og der er sikkert også mange, som jeg helt har glemt eksistensen af. Jeg glæder mig også til at vise dem til familien!

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…