Lyddæmpning til effektivisering af arbejdspladsen

Vi har i vores virksomhed altid haft problemer med en del støj. Da vi er et telemarketingsfirma, og vi derfor skal ringe en del rundt og snakke med kunder som vi gerne vil sælge vores produkter til. Det har dog været kun været et problem de seneste to år, da virksomheden i denne periode er voksede støt både på bundlinjen og antallet af medarbejdere. Det stigende antal medarbejdere og i særdeleshed telefonsælgere gjorde at vi nu forstyrrede hinanden internt.

Dette skyldtes at vi sidder rimelig tæt på hinanden, og dermed kunne det være svært at undgå at høre hinanden samtaler med kunder, og dette kan virke forstyrrende da man måske selv i gang med en salgssamtale, hvilket i sidste ende kan påvirke vores salg og samtale med kunden. Derfor besluttede vi at tage det op med chefen, og bede ham om at investere i lyddæmpning, så vi igen kunne yde vores bedste, og høre hvad vi selv tænker. Ugen efter fik så nogle skærmvægge sat op, der blev sat imellem de enkelte sælgere, hvilket nu gav os mere balance og fred i vores hverdag. Vi kunne nu igen fuldt ud koncentrere os om vores kunder og arbejde.

lyddæmpning

Lyddæmpning i køkkenet
Den gode virkning af lyddæmpningen fra skærmvæggene, betød også at jeg selv købte lyddæmpning til privat øjemed, da jeg har et køkken som har højt til loftet og nogle hårde overflader, som resulterede i nogle akustiske problemer i form af støj og rumklang. Derfor valgte jeg at købe en heldækkende akustikloft som blev skruet direkte op på forsksallingen, og dette betød at jeg fik et meget bedre akutstik i køkkenet. Så jeg i dag igen kan have hyggelige samtaler med familien mens jeg laver mad, eller vi spiser aftensmad.

Du kan læse mere om de helbredseffekter der er ved en god arbejdsplads med reguleret lyddæmpning på dette link her.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…