Skal jeg kontakte Låsesmed Nørrebro eller Låsesmed Frederiksberg?

Jeg er for nyligt flyttet til Frederiksberg, men jeg bor lige ved grænsen til Nørrebro, og jeg har undret mig lidt over, hvem jeg egentlig skal kontakte, hvis jeg fx låser mig ude. Skal jeg ringe til Låsesmed Nørrebro eller Låsesmed Frederiksberg?

Grunden til at jeg overhovedet bekymrer mig over dette er, at jeg har en tildens til at smække mig ude, og jeg vil gerne være på forkant og have min låsesmeds telefonnummer kodet ind på min telefon, så jeg altid kan ringe til enten Låsesmed Frederiksberg eller Låsesmed Nørrebro.

Jeg synes bare, at det er lidt dumt, hvis jeg ringer til Låsesmed Nørrebro og finder ud af, at jeg faktisk burde kontakte Låsesmed Frederiksberg i stedet for, og derfor vil jeg gerne have det opklaret inden, jeg får brug for en låsesmed.

I princippet kan det jo være ret lige meget, om jeg kontakter Låsesmed Frederiksberg eller Låsesmed Nørrebro, men det er tidsbesparende, både for dem og mig, at jeg kontakter den låsesmed, der er tættest på min bopæl. I så fald kender låsesmeden måske også området bedre, men jeg tror nu, at enhver låsesmed i Københavnsområdet kender både Nørrebro og Frederiksberg.

Jeg har overvejet lidt, om jeg simpelthen bare skulle ringe til Låsesmed Frederiksberg og høre, hvilken låsesmed jeg bør kontakte i en akut låseteknisk situation. Hvad enten det viser sig, at jeg skal kontakte låsesmed Nørrebro eller Frederiksberg, så har jeg tænkt mig også at høre, om de kan sende en låsesmed ud og lave et sikkerhedstjek af min lejlighed.

Min lejlighed er nemlig ret gammel, og jeg er ikke sikker på, at hoveddøren har en optimal lås, hvilket jeg naturligvis gerne vil have er på plads, når nu jeg bor midt i København. Hvem tror I, jeg skal kontakte? Låsesmed Nørrebro eller Låsesmed Frederiksberg?

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…