Forstuvet fod og panisk opringning til Låsesmed Brønshøj

Kender du det, når det virker som om, hjernecellerne er taget på ferie? Jeg dummede mig totalt her i weekenden. Det var som om, jeg simpelthen ikke var i stand til at tænke fornuftigt. Det endte med en forstuvet fod, blå mærker på skulderen og et panisk opkald til Låsesmed Brønshøj.

Lørdag after skulle jeg til fest inde i midtbyen i København. Det var min fætters 30 års fødseldag, og det skulle være en blanding af familiefest og ungfest. Min fætter er en god fyr, som til dagligt arbejder som låsesmed, hvilket er ironisk resten af historien taget i betragtning.

Først og fremmest kom jeg for sent ud ad døren – typisk. Jeg glemte den tale, jeg havde skrevet til min “fætter låsesmed” i min lejlighed i Brønshøj. Det opdagede jeg desværre først, da jeg var meget tæt på stedet, hvor festen skulle holdes, og måtte vende tilbage igen. Jeg havde nemlig lovet min mor, at jeg ville lave et eller andet, da andre fra familien ikke havde forberedt noget. Festen var lidt spøjs i starten. Den var delt lidt op mellem familien og min fætters venner. Jeg drømte mig tilbage til min lejlighed i Brønshøj og smilede venligt ad en af aftenens alt for mange låsesmeds-jokes.

Heldigvis blev festen hurtigt sjovere, da alkohol kom indenbords. Jeg festede igennem med min fætters venner og hyggede mig rigtig godt. Klokken var seks om morgenen, da jeg sagde farvel til selskabet af låsesmede og vendte hjem til Brønshøj.
Her blev jeg mødt af en meget låst dør og erkendelsen af, at nøglerne lå inde i lejligheden. Jeg havde låst mig ude!

I stedet for at ringe til Låsesmed Brønshøj med det samme, virkede idéen om at sparke døren ind som en fantastisk idé i min fuldskab. Jeg sparkede og kastede mig op mod døren og intet skete. Min dør er virkelig robust! Så robust at jeg ved 11. spark faktisk forstuvede foden. Jeg bandede og svovlede og vækkede det meste af opgangen. Jeg ringede til min fætter, da jeg tænkte, at han jo var låsesmed og sagtens kunne tage et smut til Brønshøj. Det var jo ham, der havde drukket mig fuld i første omgang. Min fætter blev ikke glad for en opringning og fnøs, at jeg skulle ringe til Låsesmed Brønshøj i stedet.

Det gjorde jeg så, og 10 minutter senere troppede en meget forstående mand op med evnen til at åbne min dør – uden at forstuve foden.

3 comments

  1. Pia Sørensen siger:

    Det lyder da som om, at du har haft dig lidt af en vild weekend, men det skal der jo også være plads til. Det havde dog nok været fornuftigt, hvis du havde ringet til din lokale låsesmed med det samme.

  2. Tina Lund siger:

    Det lyder da som en værre oplevelse, du har været ude for. Jeg tror dog, at det er vigtigt at huske, at det altid kan betale sig at kontakte en låsesmed med det samme i stedet for selv at prøve at komme ind, men det har du nok selv erfaret.

  3. Johan Andersen siger:

    Det lyder lidt som noget, der kunne ske for mig det der, men det var da godt, at du til sidst fik kontaktet en låsesmed, der kunne hjælpe dig.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…