Jeg vil låne penge i form af et mikrolån til en rejse med kusinen

Min kusine skal konfirmeres om en måneds tid, og i den anledning har jeg nemlig tænkt mig at låne penge i form af et mikrolån, så jeg kan give hende en rigtig god gave. Jeg har nemlig tænk mig at invitere hende på en storbyferie et sted i Europa.

Selvom der er en ret stor aldersforskel mellem min kusine og jeg, har vi et rigtig tæt bånd, og vi snakker sammen næsten hver dag. Jeg ved, at det er mange år siden, at hun sidst har været ude og rejse, og jeg syntes desuden, at det kunne være rigtig hyggeligt at tage på en ferie, hvor det kun er os to.

Min kusine aner intet om, hvad jeg har tænkt mig at give hende i konfirmationsgave, og hun ved heller ikke noget om, at jeg ikke har nogle penge, og det skal hun selvfølgelig heller ikke vide noget om. Hun er som den søster, jeg aldrig fik, og jeg ved, at hun har det på samme måde, og jeg synes virkelig, at hun fortjener denne ferie.

Jeg skal derfor finde ud af, hvor jeg skal låne penge i form af et mikrolån henne, da jeg selvfølgelig gerne vil slippe for at betale så mange penge i renter. Der er ikke, fordi min kusine og jeg skal være væk særlig længe – højst fem dage.

Det jeg skal bruge mit mikrolån til er selvfølgelig flybilletter, hotelophold og mad. Hun får sikkert en masse penge i gave af de andre i familien, så hvis hun gerne vil shoppe, så må hun selv betale. Det har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at låne penge til, og så tror jeg heller ikke, at jeg kan tage et mikrolån. Så skal jeg nok til at tage et forbrugslån i stedet.

Jeg har ikke besluttet mig for, hvor vi skal rejse hen, men det synes jeg også, at min kusine skal bestemme. Jeg vil bare gerne låne penge i form af et mikrolån nu, så jeg er sikker på, at jeg har pengene, når det er, vi skal til at bestille.

Hvis min kusine vælger en destination, som er billigere end gennemsnittet, så vil jeg selvfølgelig give hende de overskydende penge til at shoppe for, men jeg tror, at det afhænger meget af, hvornår man bestiller flybilletterne, og det vil jeg selvfølgelig gerne gøre hurtigst muligt, hvorfor jeg vil låne penge i form af et mikrolån allerede nu.

Så hvis du har nogle forslag til, hvor jeg kan låne penge i form af et mikrolån, må du meget gerne skrive en kommentar her på bloggen, da jeg gerne vil låne penge allerede nu.

Jeg regner ikke med, at banken vil lade mig låne penge i form af et mikrolån hos dem i disse krisetider, og derfor går jeg ud fra, at jeg skal låne pengene som et mikrolån hos en privat kreditor.

Jeg har bare ikke selv så meget forstand på det at låne penge, og jeg kunne derfor godt bruge dine råd, når det kommer til mikrolån.

One single comment

  1. Flemming Antonsen siger:

    Hmm har aldrig overvejet at tage et mikrolån, så jeg kunne få råd til den ønskede ferie. Ih guder hvor skulle jeg dog have gjort det i år, istedet for at tage på cykelferie på Bornholm.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…