Kontrollér hvem der kommer ind med en smart dørtelefon

Tanken om at have fremmede mennesker i sit hjem er aldrig rar. Et indbrud er noget af det mest forfærdelige, fordi man ved, at komplet fremmede mennesker har været inde og rode i ens private ting. Det værste ved den form for kriminalitet er, at tyvene overskrider ens personlige og private grænser. Derfor vil man i mange tilfælde gå langt for at sikre sig, at det ikke er muligt for fremmede og uvedkommende at trænge ind i ens hjem, både når man er hjemme, og når man er ude. En simpel måde at kontrollere, hvem der kan komme ind i en given bygning, er ved hjælp af en dørtelefon. For både private og virksomheder giver en dørtelefon sikkerhed og muligheden for at holde styr på, hvem der skal ind, og hvem der ikke skal. Hvis man vil forsøge at forebygge tricktyverier og lignende, er en dørtelefon en rigtig god idé. Er der nogen, der ringer på, har du altid muligheden for ikke at lukke dem ind, og på den måde er det allerede blevet en del sværere for eventuelt kriminelle at ramme netop dig.

Hvilken form for dørtelefon skal du have?

Dørtelefoner er på kort tid blevet utroligt populære, da de netop giver den tryghed og præventive effekt over for kriminalitet, som i mange år har været efterspurgt. Det betyder også, at der i dag er flere forskellige udbydere af dørtelefoner, ligesom der også er forskellige typer, man kan vælge imellem. Blandt andet findes keypartner.dk, der er eksperter i blandt andet dørtelefoner og låsesystemer. Ved at tage kontakt til en sådan virksomhed kan du høre mere om, hvordan dørtelefoner kan gøre din bolig eller virksomhed mere sikker, samt hvilken dørtelefon der passer bedst til dig. Der findes nemlig både den klassiske audio-dørtelefon, som man finder de fleste steder. Her bliver der etableret en telefonisk forbindelse, så man kan snakke med dem, der ringer på. Man kan også få en mere udvidet version, hvor der ikke kun er audio, men også video. Den løsning er især populær blandt virksomheder, der gerne vil have muligheden for at se, hvem der forsøger at få adgang til en given bygning. Den løsning er mere omfattende, men giver også et højere niveau af sikkerhed og tryghed.

Mulighederne med dørtelefoner udvikles hele tiden

Som med mange andre ting har den hastige teknologiske udvikling gjort, at man hele tiden kan tilføje nye muligheder og løsninger inden for dørtelefoner. Eksempelvis kan en dørtelefon kombineres med andre elektriske sikkerhedsforanstaltninger som eksempelvis adgangskontrol, automatiske dørlukkere, parkeringsanlæg og meget lignende. På den måde kan en dørtelefon inkorporeres i et helt system, der giver endnu mere sikkerhed til både private og virksomheder. De nye muligheder inkluderer desuden, at dørtelefonen kan styres fra ens smartphone – dvs. at man kan tage opkald fra telefonen og styre, hvem der får lov at gå ind. Derfor er det i dag endnu mere fristende og smart at anskaffe sig en dørtelefon, end det har været tilfældet tidligere.

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…