Køb træpiller og spar penge hver måned, som kan bruges på familien

Køb træpiller og spar en masse penge. Det er mit gode råd til alle jer, der får en tårnhøj varmeregning, og da jeg faktisk snart skal ud og købe træpiller, tænkte jeg, at det måske kunne være en god ide at sprede det gode budskab her på bloggen.

Jeg har købt træpiller, siden jeg flyttede i hus for første gang, og det er efterhånden ved at være en del år siden, og jeg har sparet ufattelig mange penge i løbet af årene, så jeg kan helt klart anbefale jer, der endnu ikke fyrer med træpiller, at begynde at fyre med dem.

Det er både miljøvenligt, og man sparer samtidig en masse penge, som man helt sikkert kan bruge på noget andet end regninger. I min familie gør vi det, at vi, hver gang vi køber træpiller, sætter det beløb ind på en konto, som vi har sparet, og så går pengene til en familieudflugt eller måske en ferie i løbet af året.

På den måde gavner det hele familien, at vi køber træpiller, og børnene hjælper somme tider med til at finde de steder, hvor træpillerne er billigst. På den måde går der lidt sport i den, og børnene bliver aktiveret, og min mand og jeg slår dermed to fluer med ét smæk.

Jeg kan derfor kun råde andre til at købe træpiller, da der som sagt er rigtig mange fordele ved det. Selvfølgelig skal man have lidt startkapital til at købe et pillefyr og det første læs træpiller, men de penge er altså givet rigtig godt ud på længere sigt.

Min familie og jeg har fx fået rigtig mange gode ture ud af det, og det havde ikke været muligt, hvis ikke vi havde haft denne ordning, så hvis du trænger til at få nogle oplevelser sammen med din familie, kan det altså være en rigtig god ide at komme i gang med at spare op til et pillefyr.

Der er rigtig mange, der afskrækkes af, at et pillefyr eller en brændeovn er så dyr, men det er jo blot vigtigt at huske på, at det er en engangsudgift, og på længere sigt er pengene altså rigtig godt givet ud.

Er du blevet nysgerrig af at have læst dette indlæg, eller har du spørgsmål til køb af træpiller, eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte mig her på bloggen.

One single comment

  1. Erika Hansen siger:

    Jeg er faktisk interesseret. Min varmeregning er alt for høj, og samtidig ville jeg da ikke være ked af at støtte miljøet! Er det nemt nok at købe træpillerne? Jeg kunne bare forestille mig, hvor stort problem, man ville have, hvis leverancen pludselig ikke kom, og man derfor stod uden varme i et antal dage. Det ville ikke være sjovt om vinteren!

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…