Nu har min mor fået keyhangers med tryk – mon hun husker nøglerne?

Min mor er ved at komme et godt stykke op i årene, og det kan mærkes. Hun har efterhånden ret svært ved at huske ting, og hun glemmer derfor altid hendes nøgler. Jeg er træt af, at hun altid skal forbi mig på arbejdet og hente ekstranøglen, så nu har jeg givet hende to keyhangers med tryk på.

Jeg har desuden sagt til hende, at jeg syntes, at hun skulle få en stor nøglering i sit nøglebundt eller noget i den stil, for lige pt. har hun kun to nøgler, og dem kan hun jo let glemme. Jeg har en ide om, at det er sværere at glemme et stort nøglebundt, og hvis de oven i købet sidder fast i to keyhangers med tryk på, hvor der står ”HUSK NØGLERNE”, så kan hun da umuligt undgå at se dem.

Jeg har også givet hende et lille trick, som jeg selv bruger. Jeg sætter altid mine nøgler fast i den indvendige del af låsen til hoveddøren, for så er de det sidste, jeg ser, når jeg forlader mig hjem. Det er også meget nemmere at se de to keyhangers på denne måde.

Jeg har også sagt til hende, at hun kan hænge nøglerne op på dørhåndtaget i hendes nye keyhangers med tryk på, for så kan hun mærke dem, når hun tager fat i håndtaget, når hun skal ud ad døren.

Jeg ved faktisk ikke, om hun har gjort, som jeg har anbefalet hende, men jeg har i hvert fald givet hende de to keyhangers med tryk, og hun har endnu ikke ringet og spurgt, om hun kunne komme forbi og hente ekstranøglen, og det er jo positivt.

Det er godt nok heller ikke mere end et par dage siden, jeg gav hende de to keyhangers med tryk på, men man har vel altid lov til at være fortrøstningsfuld.

Jeg fik lavet det geniale, synes jeg selv, tryk på de to keyhangers hos en ven, der arbejder på et trykkeri. Han gjorde det endda gratis, men ellers tror jeg heller ikke, at det havde været særligt dyrt.

Keyhangers med tryk er i hvert fald noget, jeg med glæde vil investere i, hvis det er det, der får min mor til at huske sine nøgler, når hun forlader hjemmet. Det er jo også irriterende for hende, at hun hele tiden skal over forbi mit arbejde og hente ekstranøglen, så på denne måde slipper vi forhåbentligt begge to for disse besværligheder.

2 comments

  1. Martin Møller siger:

    Jeg synes, at det er rigtigt godt tænkt, at du har sat et tryk på keyhangeren, og at der så står “HUSK NØGLERNE” er jo bare genialt!

  2. Emilie Laursen siger:

    Ved du egentlig, hvor man kan købe nogle sjove keyhangers henne? Det er jo efterhånden ved at være noget tid siden de var moderne..

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…