Indisk takeaway i København

I København har man efterhånden en række af muligheder, når det kommer til takeaway, heriblandt indisk, thai og kinesisk. Det har førhen været pizzeriaerne, der har fyldt meget i gade billedet, men i takt med at Danmark er blevet mere multi-kulturelle, har de asiatiske køkkener fået en opblomstring.

Hvis man nu tager indisk takeaway i København som et eksempel, så er det muligt at finde over 30 forskellige steder. Selvom indisk takeaway måske ligger langt fra de mad oplevelser, man er vant til at få i København, så er det efterhånden begyndt at blive et velkendt køkken i København.  Det er selvfølelig stadigvæk nemmere at få bestilt en pizza, men der er utvivlsomt sket en ændring med de københavnske takeaway muligheder.

Hvis man nu igen bruger indisk takeaway som eksempel, så er der ikke nogen tvivl om, at de fleste i København vil kende til flere af de retter, som der typisk bliver tilbudt – f.eks. butter chicken, chicken tikka masala og naan brød. Udover retter som de førnævnte eksempler, så er der også mange af de indiske takeaway steder i København, der tilbyder retter, som er mere lokalt inspireret og har sin oprindelse fra Syd- eller Nordindien. Udover det har de fleste indiske restauranter mange vegetar retter, hvilket skyldes at en meget stor del af Indiens befolkning er vegetarer, som selvfølelig bliver reflekteret i deres køkken.

Skulle man have lyst til at prøve indisk takeaway i København, så kunne Punjab i Valby være en mulighed. Her laver de flere af de velkendte indiske retter, men også nogle af de retter som er mere populære i Indien. Hos Punjab er det muligt både at få maden leveret, hente selv eller spise på deres restaurant.  Deres menu og telefon nr. kan findes på deres hjemmeside www.punjabrestaurant.dk.

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…