HKSDK: Producent af professionelt fodtøj

Konkurrencen blandt producenter af professionelt fodtøj er stor, og det kan være svært for forbrugeren at finde ud af, hvilken producent man skal vælge, når man enten skal købe sikkerhedssko, arbejdssko eller træsko med eller uden sikkerhed. Derfor vil du som forbruger få en række gode råd i denne artikel, så du er bedre udrustet til at købe det fodtøj, der passer bedst til dig og dine behov.

Arbejdssko

“Arbejdssko” dækker over to begreber; den overordnede betegnelse for professionelt fodtøj, både med og uden sikkerhedssko samt professionelt fodtøj uden sikkerhed. I langt de fleste tilfælde taler man om sidstnævnte, når man omtaler arbejdssko.

Arbejdssko har hverken tåbeskyttelse eller sømværn, men er til gengæld antistatiske, skridsikre, varmeresistente og resistente over for syre, benzin og olie.

Hvem bruger arbejdssko?

Arbejdssko bruges i mange forskellige branchen, men er oftest relateret til håndværker- og byggebranchen. Dog er arbejdssko også nyttigt anvendt af låsesmede, køkkenpersonale samt læger og sygeplejersker.

Klik her og læs mere om arbejdssko.

Sikkerhedssko

Sikkerhedssko er et meget entydigt begreb og dækker udelukkende over arbejdssko, der har sikkerhed indbygget i skoen. En sikkerhedssko skal i øvrigt være sikkerhedsgodkendt.

Sikkerhedssko er ligesom arbejdsskoene både skridsikre, antistatiske, varmeresistente og resistente mod olie, syre og benzin. Modsat arbejdsskoene er sikkerhedssko også udstyret med tåbeskyttelse og sømværn.

Hvem bruger sikkerhedssko?

Sikkerhedssko benyttes af personer, der er i risiko for at udsætte deres fødder for ulykker på arbejdspladsen, hvorfor det som regel er personer, der arbejder med tunge materialer eller maskiner, der bruger sikkerhedssko, hvorfor det især er håndværkere, der bruger sikkerhedssko.

Klik her og læs mere om sikkerhedssko.

Træsko med eller uden sikkerhed og flex

Træsko findes i mange forskellige varianter og bliver flittigt brugt af både privatpersoner og industrien. Træsko findes både med og uden sikkerhed og flex.

Hvem bruger træsko?

De fleste danske husejere har et par træsko uden sikkerhed stående derhjemme, da de er gode at bruge, når man lige skal ud i haven, ud med skraldet eller et smut over til naboen, men træsko både med og uden sikkerhed og flex bruges også af mange på arbejdspladsen.

Det gælder både hospitals- og køkkenpersonale samt i byggebranchen, hvor det ikke er nødvendigt at være iført almindelige sikkerheds- eller arbejdssko.

Klik her og læs mere om træsko med eller uden sikkerhed og flex.

HKSDK

Skal du ud og købe et par arbejdssko, sikkerhedssko eller træsko, eller måske lidt af hvert, så er det en rigtig god ide at benytte sig af en forhandler, der sælger alle slags professionelt fodtøj, og som udelukkende producerer sko af høj kvalitet, som fx HKSDK.

HKSDK er en anerkendt spiller i branchen, og de fremstiller faktisk Danmarks bedste sikkerhedssko. Alle sko er udviklet i Danmark, så støt et godt formål og køb HSKDK fodtøj – det vil dine fødder helt sikkert også sætte pris på!

hksdk

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…