Flotte havemøbler i klassisk design og god kvalitet fra Mandalay

Vi danskere forstår virkelig at sætte pris på godt vejr. Så snart den første forårssol viser sig, styrter vi alle ud i haver og parker for at nyde det – uanset hvor koldt det end måtte være. Det er derfor ikke så underligt, at mange af os går meget op i haven og havemøbler. Haven skal være et dejligt sted at sidde, og det kræver både, at der er noget pænt at se på, og at man sidder godt i sine havemøbler.

Kvalitet, pris og design er i fokus, når Mandalay forhandler havemøbler, og det har det været lige siden firmaet blev grundlagt i 1995 af snedker Mogens Tolling. Mandalay stiller krav til sine samarbejdspartnere om, at medarbejdere bliver behandlet ordentligt, arbejdsmiljøet er i top, og der naturligvis ikke bliver anvendt børnearbejde.

Her finder du et stort udvalg af alt fra havestole, havebænke, haveborde og meget mere. Alle møbler er i klassiske og velkendte designs, som vil klæde din have og gøre sommerstunde med familien endnu bedre.

De smukke havemøbler fra Mandalay betales over PBS og kan både blive afhentet eller leveret. Levering vil ske inden for 7 hverdage. På den måde er det ufattelig nemt for kunden at forkæle haven med nye møbler.

2 comments

  1. Erika Hansen siger:

    Jeg købte faktisk mine marguerit havemøbler fra Mandalay:) Ganske udmærket netbutik!

  2. Signe Andersen siger:

    Mine havemøbler er nogen, jeg har arvet fra familien, men havde jeg ikke været så heldig at arve, ville jeg nok også have investeret i kvalitetshavemøbler. Jeg forstår ikke dem, der køber en stabel plastikstole, som de lader stå ude hele året rundt, så de bliver sorte og skæve. Kønne er de ikke.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…