Har du været udsat for et tyveri i juleferien?

Har du været en af de uheldige, der har været udsat for et indbrud i København i juleferien? Så ring til en låsesmed i København!

Indbrud er stadig et hyppigt problem og det ses især i juletiden. Det skyldes at mange tager hjem til deres familier og har derfor ikke deres hus under opsyn. Det er den rene gavebod for tyvene, da de ved når man ikke er hjemme. Der er mange ting, som tyvene kigger efter, når de skal se om beboerne er hjemme og det er derfor vigtigt at du gør noget ved det. Hvis skaden allerede er sket, skal du gøre visse ting næste gang, inden du tager et sted hen.

Det er en meget ubehagelig tanke at tyvene holder øje med en flere dage før. Men det gør de! Derfor er der visse ting, som du skal huske inden du forlader boligen:

1. Få naboen til at tjekke efter en gang imellem

Naboer er yderst vigtige at være gode venner med, især når det handler om pasning af ens bolig. Man kan trygt tage af sted, når man ved at ens nabo holder et vågent overblik over boligen. Få derfor din nabo til at holde øje med mistænksomme ting, såsom en fremmed bil, der holder nær boligen. Eller lige gå ind i boligen for at se om det hele er, som det plejer. Det kan ligeledes få dig til at slappe af, når du er væk, da du ved at der er en nabo, som holder øje med tingene.

2. Få naboen eller en af dine venner til at tømme postkassen

Noget tyvene især holder øje med er postkassen. En hel proppet postkasse indikerer at der ikke er nogen hjemme og derfor slår tyvene til. Det er derfor enormt vigtigt at din nabo eller nære ven tømmer den hver anden dag, da det får tyvene til at tro, at der er nogen hjemme.

3. Få naboen eller en af dine venner til at tænde lys en gang imellem

Sådan noget som at få tændt et lys i ny og næ i boligen, får tyvene til at holde sig væk. De kan måske se at bilen, som plejede at stå der, ikke er der. Dog kan lys stadig hjælpe, da de så tror at der stadig er en hjemme. Derfor er det en god idé at tænde bestemte lys dage inden man tager afsted, da tyvene derfor tror, at der er en beboer hjemme. Det skal man derfor sige til sin nabo eller sin kære ven, at netop de lys skal tændes, da det så virker normalt.

4. Lad vær med at opdatere dine sociale medier

Det er et hyppigt problem, som mange slet ikke tænker over. Og hvorfor skulle man også det? Man lægger jo bare en opdatering op på sin side, for at fortælle hvor dejligt det er at skulle besøge familien her i juleferien. Men tyvene holder øje. De kan hacke sig ind på siden og på den måde holde øje om du er hjemme eller ikke. Man skal derfor være enorm varsom, når man lægger en status op. Det samme gælder når man for eksempel skal på ferie. Der er ikke noget bedre end at prale, når man skal ud og nyde solen på den anden side af kloden. Men det er dog ikke behageligt at komme hjem til en bolig, som er tom. Man skal derfor hellere vente med at lægge billeder op, når man er hjemme igen – hvis man gerne vil vise sine venner at man har været ude og rejse.

5. Få en låsesmed ud

Noget man især skal have styr på inden er en tyverisikring. Det kan du få en låsesmed i København til at hjælpe dig med. Det er bare at kontakte den mest nærliggende og få dem til at sikre din bolig. En låsesmed i København, som virkelig er hjælpsom er Københavns Låsesmed! Så hvis du står og mangler en, er det en god idé at kontakte dem!

Hvis du overholder alle de 5 krav, vil du kunne undgå indbrud fremover. Det kan virkelig anbefales, da det er en ubehagelig oplevelse at komme hjem til en tom bolig!

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…