Har du været til et interessant foredrag for nylig?

Jeg er begyndt at holde mig ajour med de forskellige foredrag der er i København, som alle kan deltage i. Det er utrolig lærerigt at gå til foredrag, og jeg har haft mulighed for at hære om alle mulige emner der interesserer mig. Jeg kan rigtig lide foredrag, især når det er en god foredragsholder. Det er der desværre ikke alle der.

Jeg har lige været til foredrag om ledelse. Det var så inspirerende, ikke blot er det interessant emne foredragsholderen taler om, men han evner at levende gøre emnet, der egentlig når man tænker efter til tider kan være lidt tørt. Han får engageret os der lytter med, så vi bliver endnu mere interesseret i ham og emnet. Og så er han bare en sjov klog jyde.

foredrag

Jeg søger lidt inspiration til hvor og hvem der arrangerer foredrag, jeg har masser af tid, og kan ligeså godt bruge den til at dygtig gøre mig selv. Så Jeg vil egentlig gerne høre om der er nogen der kender til eller kan anbefale gode foredragsholdere, samt så vil jeg gerne høre om klubber, foreninger, uddannelser, og hvad der ellers er der holder foredrag, så jeg kan holde mig ajour med deres udbud.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…