Har du også en hest og vil spare penge?

Jeg er ejeren af en hest, som kræver rigtig meget af mig – både rent økonomisk men også tidsmæssigt. Jeg skal  selvfølgelig sørge for hans stald er ren, der er foder, og at han har det godt. Men der går ingen tid før, jeg skal starte forfra – jeg brugte faktisk så meget tid, at jeg begyndte at overveje om jeg i det hele taget havde tid til det.  Jeg brugte så meget tid og penge på at skifte hans halm i stalden, da der ingenting skulle til før det enten var helt gennemvæddet, lugtede eller var til anden form for gene for ham. Efter en længere periode, hvor jeg havde brugt usandsynlig meget tid men også penge på hele tiden at skifte halmen, fandt jeg ud af hvor meget nemmere det er med træpiller. De har en bedre suge evne til at absorbere, men de er derudover også blødere og derved mere behagelige at stå eller ligge på for et dyr.  Derudover er det nemmere at rengøre for mig, så jeg altid ved der er rent og pænt i stalden. Jeg har reduceret mine omkostninger væsentligt, da træpillerne holder længere, og jeg kan derudover nemt og overskueligt se, hvad der kan genbruges, så jeg får den fulde udnyttelse for pengene. Til slut er det så også hurtigere at rengøre, da jeg ikke skal muge hele stalden ud dagligt, men bare kan udskifte de færdigbrugte træpillerne engang i mellem med nogle rene og nye. Den tid jeg nu sparer, ved brugen at træpiller, kan jeg nu bruge på at koncentrerer mig om at træne og på mine rideture.

Udover den gode udnyttelse af træpiller som hestestrø, så får jeg også god nytte af dem derhjemme. Jeg køber altid gerne lidt ekstra til hjemmet, så jeg kan komme hjem og få varmen efter jeg har været ude og ride. Grunden til jeg også bruger træpillerne til at fyre op med derhjemme, er fordi jeg godt kan lide, at jeg ved, det ikke skader naturen. Jeg bruger meget naturen i min hverdag, jeg elsker at ride rundt i skoven og kigge på dyrelivet. Det er derfor vigtigt for mig, at jeg ved, jeg passer så godt på naturen, som jeg overhovedet kan. Ved brugen af træpiller forholder jeg min opvarmning af huset CO2-neutral, og jeg får en masse brændetid for pengene. Jeg har viderebragt budskabet om brugen af træpiller. Jeg fik en rigtig god service hos Absolut Træpiller. De kunne både rådgive mig inden for brugen af træpiller i forhold til min ridning, men også hvordan jeg kunne få stor gavn af dem i hjemme. Absolut Træpiller gjorde mig nemlig opmærksom på, at jeg også her kunne spare både tid og penge, plus jeg ville gavne miljøet bedre i forhold til brugen af olie, naturgas eller kul.

Så hvis du er i tvivl om hvilke ressourcer, du skal bruge, for at få mest for pengene, så kan jeg helt sikkert anbefale træpiller. De er nemme at anskaffe, de er billige i prisen og de er nemme at opbevare. Med hensyn til prisen, så er der også der variationer, hvis man er til de helt billige varer, så findes de også inde for træpiller.

Så jeg kan varmt anbefale dig, at du skynder dig ind på absolut-traepiller.dk og bestil nu. Du vil ikke fortryde det, det har jeg i hvert fald ikke gjort.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…