Billige GU10 LED spots gør mig til en mere miljøbevidst forbruger

Jeg har besluttet, at det er på tide, at jeg bliver en lidt mere miljøbevidst forbruger. Jeg har derfor besluttet at udskifte min belysning i lejligheden med billige GU 10 LED spots.

Jeg bruger alt for mange penge på lys, og hver eneste gang en pære springer, har jeg tænkt på, at jeg burde skifte til noget billigere belysning med længere levetid. Jeg har hørt folk tale om, at LED spots skulle være billigere og tilmed bedre for miljøet. Jeg søgte derfor lidt rundt på nettet efter billige LED spots med GU 10-fatning, og jeg fandt faktisk et sted, der sælger dem forholdsvist billigt.

Det var meget vigtigt for mig at finde billige GU 10 LED spots, som har samme lysstyrke som de gamle lamper. Der er ikke noget ved at have miljøvenligt lys, hvis det ikke kan oplyse rummet optimalt. Derudover var det også meget vigtigt for mig, at mine billige GU 10 LED spots også havde et varmt lys.

Min familie var i starten lidt skeptisk over for min idé, da vi har en sparepære i stuen. Det tager den altid cirka 10 minutter at lade helt op. Det virker som meget mere end ti sekunder, når man skal skynde sig at finde noget bestemt, før man løber ud af døren.

Jeg forklarede min familie, at det ikke ville blive det samme med de billige GU 10 LED spots.

Efter lidt søgen på nettet, fandt jeg ud af at “varmen” på lyset kan måles i Ra (farvegengivelsen). Solen har en Ra på 100, så hvis man kan komme så tæt på det nummer som muligt, er man godt på vej.

Det kan godt være lidt af et cirkus, når man skal finde LED lys. Der er en del, man lige skal sætte sig ind i først, men heldigvis er folk gode til at videregive tips og tricks på nettet, så man ikke går helt galt i byen. Jeg fandt rigtig mange gode råd på diverse fora og hjemmesider, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.  Jeg fik rigtig god vejledning, og det er lykkedes at finde billige Gu 10 LED spots, som hele familien er rigtig glad for. Det varmer også at vide, at det vil have en positiv effekt på mit budget.

Nu kan jeg tænde for lyset med god samvittighed. Det er rart at vide, at lyset er klaret. Nu gælder det bare om at have fundet billigere og mere miljøvenlige alternativer til alle de andre udgifter.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…