Forbedr din position på arbejdsmarkedet

styr paa tiden_600x271

Hård konkurrence på arbejdsmarkedet

Lyset for enden af tunnelen nærmer sig hastigt, og Finanskrisen er mere eller mindre ved at være ovre. Det er ingen hemmelighed, at krisen har haft store omkostninger og ikke mindst rent personligt for tusindvis af danskere, der har måttet se sig afskediget fra deres arbejde. Dette resulterede i, at der var stor rift om de få jobs, der nu engang var til rådighed, og den eneste måde at komme i betragtning til disse var at videreuddanne sig og udvikle sine personlige kvaliteter og kompetencer.

Heldigvis ser situationen anderledes ud i dag, og de danske virksomheder efterspørger i højere og højere arbejdskraft. Men én ting har ikke ændret sig; Virksomhederne er kræsne, og vælger kun de bedste og mest kvalificerede ansøgere. Der er derfor stadig et stort behov for at videreudvikle samt videreuddanne sig.

Kursus i bogholderi

Vilkårene for de små virksomheder er i dag helt anderledes, end de var under Finanskrisen. I dag har de mulighed for at overleve og ikke mindst vækste, hvorimod rigtig mange af de mindre virksomheder måtte se sig nødsagede til at lukke og slukke, da Finanskrisen var over os grundet det større økonomiske pres samt manglen på efterspørgsel blandt virksomheder og forbrugere. Men situationen ser anderledes nu, og de mindre virksomheder efterspørger arbejdskraft som ikke set i mange år. Det er især ønsket om flere bogholdere, der vokser rundt omkring i virksomhederne.

Har du ingen eller meget lidt erfaring og ekspertise inden for regnskab og økonomi, så er der heldigvis hjælp at hente. Med et kursus i bogholderi for begyndere og letøvede kan du komme godt i gang med at udvide dit spekter af kompetencer, og derved stille dig selv i en langt bedre position, når du skal søge nye arbejde.

Kursus i personlig effektivitet

At kunne få det meste ud af tiden på arbejdspladsen og være så effektiv som overhovedet muligt, er alfa omega. Grobunden for at opnå succes og gode resultater afhænger i stor grad af, hvor god du er til at planlægge. Og det er dét, som kan være afgørende for, at en virksomhed lige netop vælger dig og eller beholder dig i virksomheden.

Det er ingen skam at have svært ved at holde styr på tiden og bruge den fornuftigt, så længe du også bare gør noget for at blive bedre til dette. Det vil i høj grad være til stor glæde for dig både i privatlivet og på arbejdsmarkedet.

Konsekvenserne ved ikke at have styr på tiden, bruge tiden ordentligt og arbejde tilpas effektivt er mange. Arbejdet vil lynhurtigt hobe sig op, du vil komme bagud med arbejdet, din arbejdsgiver vil komme på nakken af dig, da du koster virksomheden penge og du vil i sidste ende stå tilbage med stress. Der er altså ingen vindere.

Med et kursus i personlig effektivitet lærer du, hvordan du arbejder, hvordan du holder eller bliver motiveret og koncentreret, hvordan du kan planlægge din tid og dit arbejde og meget, meget mere.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…