Forandringsprocesser: Jeg er blevet sendt på regnskabskursus

På min arbejdsplads har vi her på det seneste gennemgået en række gennemgribende forandringer, og der har været rigtig mange forskellige forandringsprocesser at forholde sig til. Jeg kan godt se, at forandringsprocesserne har været nødvendige at foretage for virksomheden, og da jeg af natur er meget åben over for forandringer, så har jeg intet problem med, at jeg nu skal sendes på regnskabskursus, fordi jeg nu skal være involveret i virksomhedens regnskaber.

Jeg ved absolut intet om økonomi og regnskaber, og slet ikke når det kommer til virksomheder, så jeg glæder mig faktisk enormt meget til at komme på regnskabskursus og lære noget nyt. Det bliver utroligt spændende og ikke mindst udfordrende!

Jeg ved, at rigtig mange af mine kollegaer har rigtigt svært ved at håndtere forandringsprocesser, og de er faktisk blevet sendt på et kursus i håndtering af forandringsprocesser, hvilket jeg synes er vildt fedt, fordi på den måde lærer de jo også en masse nyt, som de endda kan bruge i det personlige såvel som faglige liv. På den anden side er jeg uden tvivl meget glad for, at jeg ikke har problemer med håndtering af forandringsprocesser, for så kan jeg bedre koncentrere mig om det regnskabskursus, jeg snart skal på.

regnskabskursus

Selvom regnskab som sagt ikke er min stærke side, så tager jeg udfordringen op med et smil på læberne, og så er jeg overbevist om, at jeg nok skal blive meget klogere på det omtalte regnskabskursus. De omtalte kurser i denne artikel udbydes i øvrigt af Supplement, som hyppigt anvendes både af privatpersoner og erhvervslivet, og jeg ved, at vi i hvert fald har deltaget i flere af deres kurser.

Regnskabskurset starter så vidt jeg ved i næste uge, så kryds fingre for mig! Jeg føler næsten, at det er ligesom at gå til eksamen, men det er det jo ikke. Formålet med regnskabskurset er blot, at jeg skal have en række redskaber til at kunne håndtere dele af virksomhedens økonomi, og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg slet ikke, at det er så svært endda. Min chef må i hvert fald være sikker på, at jeg nok skal kunne besidde min nye rolle, for ellers er jeg sikker på, at han ikke ville vælge mig til den position.

Hvordan har I det egentlig med forandringsprocesser?

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…