AHK.dk https://www.ahk.dk - en blog om alt og ingenting... Wed, 05 Jun 2019 11:34:14 +0000 da-DK hourly 1 https://www.ahk.dk/wp-content/uploads/2019/09/logo.jpg AHK.dk https://www.ahk.dk 32 32 Opnå den optimale temperatur med en temperaturmåler https://www.ahk.dk/opnaa-den-optimale-temperatur-med-en-temperaturmaaler/ Wed, 05 Jun 2019 11:33:53 +0000 http://www.ahk.dk/?p=380 Temperaturmåling er et af de mest anvendte måleparametre i industrien, hvorfor det er vigtigt at udvikle sortimentet til ethvert tænkeligt behov. Hvad enten, du ønsker at måle temperaturen i dit hjem, i et enkelt værelse eller i et professionel miljø, så kan en temperaturmåler fra Hammer Electronic være det rette valg for dig. Her har de et bredt udvalg af temperaturmålere, som passer til lige netop dine behov.

En verden af muligheder

En temperaturmåler kan benyttes til adskillige ting, og afhængigt af dit behov, så handler Hammer Electronic de bedste i branchen. Med et omfattende sortiment er det muligt at finde temperaturmålere, der dækker alt fra enkelte formål til mere avancerede målinger. Har du behov for at måle temperaturen i din vaskemaskine? Eller måske isoleringskvaliteten i forbindelse med byggeri? Med en berøringsfri infrarød temperaturmåler er det muligt at tage temperaturmåling til det næste niveau.

En temperaturmåler, der dækker dit behov

Hammer Electronic handler et stort sortiment af forskellige temperatursensorer, der dækker simple halvleder sensorer, til måling af temperaturer op til ca. 200-250 grader. Du kan få din temperaturmåler i mange forskellige modeller.

Skal du måle temperaturen uden at komme i direkte kontakt med det? Med en infrarød temperaturmåler kan du måle varmeudstrålingen uden at komme direkte i kontakt med overfalden.

Digitale temperatur loggere

Har du et behov for at måle dine temperaturmålere, er det en god idé at overveje en temperatur logger, som kan bruges til oplagre målingerne. Med en datalogger er du i stand til at få tilsendt målte temperaturer videre via Bluetooth, ICloud eller WiFi. På den måde behøver du ikke at være tæt på målestedet.

]]>
En stress test fortæller, om du har stress https://www.ahk.dk/en-stress-test-fortaeller-om-du-har-stress/ Wed, 11 Oct 2017 07:17:43 +0000 http://www.ahk.dk/?p=366 Stress er en af vores tids mest udbredt sygdomme. Hvis du ikke selv har været stresset, kender du garanteret en, der har været det. Sygdommen opstår som produkt af, at vi lever i en fortravlet verden. Mange glemmer at tage de pauser, som både kroppen og hjernen har behov for. Og derfor udvikler man den psykiske tilstand stress, som er utroligt belastende at gå rundt med. I det lange løb kan stress få store helbredsmæssige konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. Derfor kan det godt betale sig at være opmærksom på, om man mon er ved at udvikle stress. Symptomerne kan dog være svære at få øje på, netop fordi der er tale om en psykisk lidelse. En gang i mellem kan det derfor godt betale sig at tage en stress test, der giver umiddelbart svar på, om man har stress eller tendens til at udvikle det.

Stress er en tarvelig sygdom

Stress er en sygdom, der giver mange udfordringer. Ikke kun fordi den rammer familie og venner lige så meget som vedkommende, der er stresset. Men også fordi den kan være utroligt svært at få øje på. Det er nemlig helt normalt at være stresset i perioder, hvor der er ekstra pres på en. Hvis man fx lige har startet nyt job eller af anden grund er under ekstraordinært pres, er det klart, at det påvirker både fysikken og psyken. Men går stress fra at være en periode til at være permanent, bliver det lige pludselig utroligt farligt. Og det kan være svært skelne, hvornår denne grænse overskrides. Derfor er det en god idé at tage en stress test, der sætter fokus på nogle af de mest gængse symptomer.

Dette skal du holde øje med

Da stress er en mental sygdom, er det også meget forskelligt, hvordan man reagerer. Nogle oplever mange symptomer, mens andre mærker mindre til en tilstand af stress. Dog er det vigtigt, at man får testet sig selv med en stress test, uanset hvilken type man er. De fleste, der har stress, vil dog opleve nogle af de samme ting. Fx vil de have svært ved at finde ro og falde i søvn. De vil også have mindre overskud og glemme mange af de ting, de normalt ikke ville have problemer med at huske. Det er disse symptomer, der kan være at gode at holde øje med. Oplever man dem, kan en stress test være oplagt at tage.

Det er vigtigt at reagere på en stress test

Tager du en stress test, og får du at vide, at du har stress, bør du reagere. Som sagt kan det være utroligt farligt at gå med ubehandlet stress så længe, at det til sidst er kroppen, der må sige stop. Hvis du får et positivt svar fra en stress test, bør du derfor reagere med det samme og tage kontakt til professionelle psykologer. De vil vide, hvilke redskaber og øvelser der kan hjælpe netop dig af med din stress.

 

 

]]>
Hyr professionel hjælp og vær sikker på god erhvervsrengøring https://www.ahk.dk/hyr-professionel-hjaelp-og-vaer-sikker-paa-god-erhvervsrengoering/ Tue, 26 Sep 2017 14:20:06 +0000 http://www.ahk.dk/?p=363 Det er vigtigt, at der bliver gjort rent på arbejdspladsen. Hvad enten der er tale om et kontorlandskab, et lagerrum eller noget helt tredje, er det umuligt at arbejde, hvis der ikke bliver gjort rent. Det kan også gå ud over sundheden, hvis man opholder sig i mange timer i rum, hvor der ikke bliver gjort ordentligt eller ofte rent. Derfor er det vitalt for virksomheder, at de får udført professionel erhvervsrengøring. Heldigvis er der rengøringsvirksomheder, der tilbyder en service med hjælp til erhvervsrengøringen.

Erhvervsrengøring er et must – hvorfor?

I rum, hvor der ikke bliver gjort rent, vil skidt, snavs og bakterier have frit spil. Det betyder, at sygdomme vil have let ved at sprede sig. Hvis man ikke får udført erhvervsrengøring, vil man derfor se flere sygedage blandt medarbejderne. Og det er noget, der koster virksomheden kroner. Samtidig vil rengøring også give et bedre indeklima. Når luften er bedre, vil man kunne koncentrere sig mere, og medarbejderne vil derfor være mere produktive. Det kan derfor anses som en investering fra virksomhedens side at hyre professionel hjælp til at klare erhvervsrengøring. Du kan læse mere om professionel erhvervsrengøring her.

Lav en fast aftale om rengøringsservice

For mange virksomheder kan det betale sig at lave en fast aftale med et rengøringsfirma. På den måde kommer erhvervsrengøringen til at køre automatisk. Ledelsen er fri for at bekymre sig, og medarbejderne kan møde op til rene og lækre lokaler hver eneste dag. Da alle virksomheder er forskellige, kan aftalerne også se forskellige ud med hensyn til, hvornår og hvor ofte der skal gøres rent. Eksempelvis kan man også aftale, at rengøringshjælpen skal komme uden for almindelig arbejdstid, så medarbejderne ikke bliver forstyrret i deres arbejde. På den måde er der mange fordele at høste ved at lave en fast aftale om rengøringsservice med et rengøringsfirma.

]]>
Køb dit toiletpapir engros og spar mange penge https://www.ahk.dk/koeb-dit-toiletpapir-engros-og-spar-mange-penge/ Mon, 18 Sep 2017 09:25:54 +0000 http://www.ahk.dk/?p=358 En ting omkring toiletpapir er sikkert: det er noget, vi altid vil have brug for. Vi kender det alle sammen fra vores privat hjem, hvor der også bliver brugt toiletpapir i større mængder. Det skyldes især, at toiletpapir kun bruges en gang. Derfor skal der med jævne mellemrum købes nyt toiletpapir, så man ikke løber tør. For private vil det være fint at købe toiletpapir, når man handler i supermarkedet. Men for virksomheder og andre organisationer, hvor der bruges meget toiletpapir hver eneste dag, kan det godt betale sig at tænke i større løsninger. Ved at købe sit toiletpapir engros, kan man spare mange penge.

Toiletpapir engros kan sagtens være af god kvalitet

Mange forbinder billige priser med dårlig kvalitet. I mange tilfælde vil det da også være sådan, at man får, hvad man betaler for. Men bare fordi man køber sit toiletpapir engros, behøver man ikke bekymre sig for kvaliteten. At toiletpapir engros er billigt skyldes nemlig, at man køber i større mængder og springer dyre mellemled over. Det har altså ikke noget med det endelige produkt at gøre. Derfor giver det god mening for virksomheder og andre institutioner med et stort forbrug af toiletpapir at købe det engros. Hos Cytex.dk kan man købe toiletpapir engros til gode priser, uden at man behøver være bekymret for kvaliteten. Alle varer i sortimentet bliver nemlig eftertjekket med henblik på kvaliteten, så du ikke køber noget, forhandleren ikke selv kan stå inde for. Som virksomhed eller anden institution som fx en skole eller et idrætscenter giver det altså god mening at købe sit toiletpapir engros.

En lille besparelse kan gøre en stor forskel

Toiletpapir bruges kun en gang, og derefter smides det ud. Betaler man for meget for sit toiletpapir, svarer det altså helt bogstaveligt til, at man skyller penge direkte ud i toilettet. Hvis man kan opnå selv en lille besparelse, kan det gøre en stor forskel i det lange løb. Det er nemlig vist, at man vil blive ved med at have behov for toiletpapir. Når man køber toiletpapir engros, kan det altså anses som værende en investering, idet man kan spare mange penge i det lange løb. Og det er noget, der kan ses på bundlinjen hos både virksomheder og organisationer. Samtidig er toiletpapiret et område, hvor mange ikke tænker, at man kan spare penge. Hvis du vil være et skridt foran din konkurrent, skal du altså købe dit toiletpapir engros.

]]>
Bor du i Dragør, kan du få hjælp fra låsesmed med døgnvagt https://www.ahk.dk/bor-du-i-dragoer-kan-du-faa-hjaelp-fra-laasesmed-med-doegnvagt/ Wed, 13 Sep 2017 09:19:37 +0000 http://www.ahk.dk/?p=356 Er du en af da ca. 12.000 danskere, der bor i Dragør? Dragør er en mindre kommune, der ligger på Amager, og som omfatter Dragør og Store Magleby. I Dragør er der en blanding af både gamle og nye huse, hvilket stiller nogle krav til den, der vil være låsesmed på Dragør. Københavns Låsesmed dækker hele København og omegn, og bor man på Dragør, kan man derfor også få hjælp fra dem. Københavns Låsesmed har eksisteret i mange år, og de har derved stor erfaring på deres område. De kører lokalt på Dragør, og derfor kan man være sikker på at få hurtigt hjælp.

Låsesmed i Dragør hjælper hele døgnet rundt

Når uheldet rammer, er det ofte på det værst tænkelige tidspunkt. Kommer man til at smække sig ude, eller har man af anden grund brug for hjælp fra en låsesmed, vil det ske om natten, i weekend eller på helligdage, hvor man normalt ikke kan få fat i en låsesmed. Men Københavns Låsesmed har en service med døgnvagt, hvilket betyder, at de rykker ud på alle tidspunkter af døgnet og hjælper. Når du ringer til dem, er du sikker på, at der er nogen i den anden ende af røret. Samtidig er du sikret hurtig hjælp, når du vælger en låsesmed, der kører lokalt i Dragør.

Gem nummeret i dag – og vær forberedt

Man kan aldrig vide, hvornår uheldet rammer. Står man uden mulighed for at komme ind i sit hus, er det sjældent planlagt. Derfor giver det god mening allerede i dag at gemme nummeret på din telefon, så du altid hurtigt kan komme i kontakt med en låsesmed på Dragør. Det gør, at du er forberedt på enhver situation, inden den opstår.

]]>
Hvad kan du gøre, når du får akut tandpine? https://www.ahk.dk/hvad-kan-du-goere-naar-du-faar-akut-tandpine/ Fri, 25 Aug 2017 12:58:37 +0000 http://www.ahk.dk/?p=353 Dem, der har prøvet at have tandpine ved, at det er utroligt smertefuldt. Når det gør ondt i munden, kan man ikke spise eller tale, uden at det gør ondt. Derfor er en tandpine ofte noget, man gerne vil af med så hurtigt som muligt. Da en tandpine kan skyldes flere forskellige ting, skal man gå til tandlægen så hurtigt som muligt. Kun på den måde kan man nå at begrænse skaden, samtidig med at man slipper hurtigere af med smerterne. Men hvad gør man, hvis der opstår akut tandpine uden for almindelig åbningstid?

Vælg en tandlæge med døgnvagt

Hvis du vil være sikker på at kunne få hurtig hjælp til din akutte tandpine, skal du vælge en tandlæge med døgnvagt. På den måde er du sikker på, at der altid er nogen, der svarer i den anden ende, når du ringer op. Så uanset om den akutte tandpine opstår i en ferie, i weekenden eller bare uden for almindelig åbningstid, kan du få hjælp og komme af med smerterne så hurtigt som muligt. Et eksempel på en tandlæge med døgnvagt er Tandlægecenter Højbro plads, og du kan læse mere om deres services her.

En tandlæge i nærheden er godt til akut tandpine

Når den akutte tandpine opstår, er det godt at have en tandlæge med døgnvagt tæt ved sig. På den måde slipper man for besværlig transport, imens man har mange smerter. Bor man i København, kan man derfor vælge en tandlæge, der ligger centralt placeret. På den vis har man kort transporttid og kan derfor hurtigt få gjort noget ved sin tandpine. Ikke alene kommer man af med sine smerter, men ved at få hurtig behandling undgår man også, at det bliver værre. Hvis man vil være forberedt på akut tandpine, er det altså en rigtig god idé at have nummeret på en tandlæge med døgnvagt i nærheden.

]]>
Kontrollér hvem der kommer ind med en smart dørtelefon https://www.ahk.dk/kontroller-hvem-der-kommer-ind-med-en-smart-doertelefon/ Tue, 08 Aug 2017 11:56:13 +0000 http://www.ahk.dk/?p=350 Tanken om at have fremmede mennesker i sit hjem er aldrig rar. Et indbrud er noget af det mest forfærdelige, fordi man ved, at komplet fremmede mennesker har været inde og rode i ens private ting. Det værste ved den form for kriminalitet er, at tyvene overskrider ens personlige og private grænser. Derfor vil man i mange tilfælde gå langt for at sikre sig, at det ikke er muligt for fremmede og uvedkommende at trænge ind i ens hjem, både når man er hjemme, og når man er ude. En simpel måde at kontrollere, hvem der kan komme ind i en given bygning, er ved hjælp af en dørtelefon. For både private og virksomheder giver en dørtelefon sikkerhed og muligheden for at holde styr på, hvem der skal ind, og hvem der ikke skal. Hvis man vil forsøge at forebygge tricktyverier og lignende, er en dørtelefon en rigtig god idé. Er der nogen, der ringer på, har du altid muligheden for ikke at lukke dem ind, og på den måde er det allerede blevet en del sværere for eventuelt kriminelle at ramme netop dig.

Hvilken form for dørtelefon skal du have?

Dørtelefoner er på kort tid blevet utroligt populære, da de netop giver den tryghed og præventive effekt over for kriminalitet, som i mange år har været efterspurgt. Det betyder også, at der i dag er flere forskellige udbydere af dørtelefoner, ligesom der også er forskellige typer, man kan vælge imellem. Blandt andet findes keypartner.dk, der er eksperter i blandt andet dørtelefoner og låsesystemer. Ved at tage kontakt til en sådan virksomhed kan du høre mere om, hvordan dørtelefoner kan gøre din bolig eller virksomhed mere sikker, samt hvilken dørtelefon der passer bedst til dig. Der findes nemlig både den klassiske audio-dørtelefon, som man finder de fleste steder. Her bliver der etableret en telefonisk forbindelse, så man kan snakke med dem, der ringer på. Man kan også få en mere udvidet version, hvor der ikke kun er audio, men også video. Den løsning er især populær blandt virksomheder, der gerne vil have muligheden for at se, hvem der forsøger at få adgang til en given bygning. Den løsning er mere omfattende, men giver også et højere niveau af sikkerhed og tryghed.

Mulighederne med dørtelefoner udvikles hele tiden

Som med mange andre ting har den hastige teknologiske udvikling gjort, at man hele tiden kan tilføje nye muligheder og løsninger inden for dørtelefoner. Eksempelvis kan en dørtelefon kombineres med andre elektriske sikkerhedsforanstaltninger som eksempelvis adgangskontrol, automatiske dørlukkere, parkeringsanlæg og meget lignende. På den måde kan en dørtelefon inkorporeres i et helt system, der giver endnu mere sikkerhed til både private og virksomheder. De nye muligheder inkluderer desuden, at dørtelefonen kan styres fra ens smartphone – dvs. at man kan tage opkald fra telefonen og styre, hvem der får lov at gå ind. Derfor er det i dag endnu mere fristende og smart at anskaffe sig en dørtelefon, end det har været tilfældet tidligere.

]]>
Find den rette låsesmed på Frederiksberg https://www.ahk.dk/find-den-rette-laasesmed-paa-frederiksberg/ Wed, 14 Jun 2017 12:06:33 +0000 http://www.ahk.dk/?p=347 De er ikke altid populære, men alligevel kan folk ikke lade helt vær med at holde af dem alligevel. De hjælper folk, men det er som regel hjælp, som folk helst ville undvære. Det lyder næsten som en gåde, men der er selvfølgelig tale om hjælpen fra en låsesmed. Folk hader at miste deres ting, og deres nøgler er ingen undtagelse, næsten tværtimod, for det er noget af det værste man kan miste. Derfor er det jo heldigt, at der findes låsesmede. Dog hader folk at bruge penge på dem, da det i visse tilfælde skyldes deres egne fejl. Det opfattes derfor ofte som dumme penge, når man skal betale en låsesmed. Det er det måske også, men har man ingen ekstra nøgle, er de jo også ens redningsmænd. Man kan derfor snakke om, at det er dyre lærepenge, så man næste gang holder ekstra godt styr på nøglerne. Det eneste tidspunkt hvorpå at det ville gøre mere ondt, skulle være hvis man ikke havde mistet sine nøgler, men kom i den utroligt ærgerlige situation, hvor man har smækket sige ude. Der kan man for alvor snakke om kedeligt brugte penge.
Eftersøgningen på en låsesmed på Frederiksberg er ikke altid nem. Der findes nemlig, naturligvis, mere end en låsesmed på Frederiksberg. Men når man nu skal vælge en låsesmed på Frederiksberg, er der flere ting man skal være opmærksom på. Der findes nemlig et tiltag, som det før er set at en låsesmed på Frederiksberg har taget til sig. Det handler nemlig om muligheden for døgnservice. Det er et meget attraktivt tiltag, der gør at man kan få hjælp i alle døgnets timer, også selvom man har smidt sine nøgler væk på byturen, og man nu står kl. fire uden nøgler på lommen. Men når valget så skal stå om hvilken låsesmed på Frederiksberg man ønsker, så kan man heller ikke undervurdere troværdigheden og tilliden. Det kræver nemlig en del, når man skal have andre til at låse ens hjem op. Derfor er det vigtigt at en fremtidige låsesmed på Frederiksberg, er populær hos kunderne. Lige præcis det er tilfældet hos Københavns Låsesmed. Ikke nok med at de også tilbyder ovenstående døgnservice, så gør de også meget for at komme så hurtigt som muligt. Det betyder at de allerede inde for 15-20 minutter, vil være fremme. De har en utrolig høj kundetilfredshed med deres låsesmed på Frederiksberg, som skyldes mange års god service. Eftersøgningen på en låsesmed på Frederiksberg, bør derfor ikke vare meget længere. Da Københavns Låsesmed og deres låsesmed på Frederiksberg bør være det oplagte valg. Med en masse medarbejdere der altid har den nyeste uddannelses og undervisning, leverer de den optimale service, som man kan forvente af en låsesmed på Frederiksberg. Skulle man døje med andet låsesmedsrelateret, end at smække sig ude eller miste sine nøgler, kan de også kontaktes. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med alarmsystemer. Derfor bør man kontakte dem i dag, hvis man har nogen problemer, eller blot få en konsultation og derved sikre, at alt er i orden.

]]>
Med et privathospital opfyldes alle behov https://www.ahk.dk/med-et-privathospital-opfyldes-alle-behov/ Tue, 16 May 2017 11:04:30 +0000 http://www.ahk.dk/?p=342 Når uheldet er ude, så er det heldigt at vi i Danmark har muligheden for at besøge hospitaler, uden at skulle betale for det. Dog kommer det også med en naturlig konsekvens, at der til tider er rigtig mange mennesker, og man kan risikere irriterende ventetid. Af samme årsag findes der muligheden for at besøge et privathospital. Hos et privathospital er der en lille forskel fra det offentlige, som er, at man betaler for de ydelser, man har brug for. Det betyder således, at der ikke er samme risici for ventetid. Det vil indenfor forskellige områder være mere relevant, at kigge mod et privathospital end et offentligt. Det ses ofte med operationer, hvor man ønsker at hospitalet, helt specifikt er eksperter i et område. Det kunne være med henblik på sportsskader, plastikkirurgi eller kosmetik. Specielt inde for kosmetiske operationer og plastikkirurgi er det relevant med et privathospital. Der er man nemlig selv med inde over processerne for bestilling af tid, hvorimod offentlige hospitaler, hvor det kan være mere besværligt. Desuden er det ikke alle der bare kan få lavet alle indgreb på et offentligt hospital, hvorimod et privathospital laver alt mod betaling. Hvert år bliver der lavet en masse brystoperationer, plastikkirurgi og botox-fyldninger. En af de steder hvor man kan få den slags ydelser, er hos Nygart. Nygart er et privathospital. De har mange års erfaring, og de udfører årligt flere tusinde af ovenstående indgreb. Med mere end 15 års erfaring, kan man ikke stille spørgsmålstegn ved deres kvalitet. Vælger man derfor deres privathospital, så er man sikker på, at man får en professionel løsning, som opfylder alle ens ønsker og behov. Der er rig mulighed for vejledning, såfremt man ønsker det, inden man tager beslutningen om et indgreb. Ved man ikke helt hvad der skal laves, kan man også bestille tid til en forundersøgelse, hvor ens ønsker bliver lyttet til, så man sammen med en professionel, fra deres privathospital, kan finde frem til den bedste løsning. Går man og drømmer om at få lavet noget om ved sig selv, men er man måske ikke helt sikker på, hvor meget der skal ændres, hvordan det skal foregå eller noget tredje, så kig forbi Nygarts hjemmeside og bestil tid til deres privathospital. Så kan man i samarbejde med en erfaren kirurg, fra deres privathospital, finde frem til den løsning der passer perfekt. Både i forhold til kropslige proportioner, men også i forhold til de ønsker man har for ændringerne.

]]>
Få lavet en bilvurdering ved pantsætning https://www.ahk.dk/faa-lavet-en-bilvurdering-ved-pantsaetning/ Wed, 03 May 2017 15:08:00 +0000 http://www.ahk.dk/?p=338 Når man skal sælge noget der er brugt, laves der ofte en vurdering. Det er egentlig det samme der sker, når man pantsætter noget. Når man så skal pantsætte noget større, som for eksempel en bil, så sker der en helt reel bilvurdering, som det også ville i andre tilfælde. Sådan en bilvurdering laves af en ekspert, som så kan fastsætte nutidsværdien på bilen. Efter en bilvurdering vil en pantsætter normalt udbetale omkring halvdelen af den bilvurdering til kunden. Normalt sker der så det, at kunden får lov til at leje bilen, med en daglig, ugentlig eller månedlig leje, alt efter hvad man finder på, som også tager udgangspunkt i den bilvurdering der har været. Hos en pantsætter som Pantibiler.dk, er der også en række vilkår, men intet urimeligt. Bilejeren skal være over 25 år, mens der ikke må være gæld i bilen, hvilket giver fin mening. Bilen skal også have en værdi på over 50.000 kroner. Der findes flere vilkår på deres hjemmeside.

Når man tager pant i biler og får lavet en bilvurdering, kan man efterfølgende hurtigt komme til penge, da pengene bliver betalt straks gennem en bankoverførsel. På den måde kan man slippe for at skulle tage et lån, og specielt et kviklån, der hurtigt kan løbe op i meget gæld på kort tid.

Det smarte ved at pantsætte sin bil, er den her mulighed for at kunne leje bilen imens. Er man derfor afhængig af sin bil, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan pantsætte den for penge. Man kan nemlig pantsætte den og køre i den på arbejde næste dag. Efter man har været gennem syn, hvilket pantsætter betaler for, såfremt at bilen går gennem det syn. Ønsker man at købe bilen tilbage omkring kontrakt udløb, gør man nemt det. Der bliver pålagt lidt omkostninger ifht. Registrering og lignende, men ellers betaler man blot den vurdering, som bilen fik lavet ved indgåelsen af kontrakten. Gider man ikke købe bilen, så overgå ejendomsforholdet blot til pantsætter, og man skal ikke tænke mere over det. Man skal dog ud og finde sig en ny bil at køre på arbejde i.

]]>