I Disney Land prøvede jeg den bedste forlystelse nogensinde

Den bedste forlystelse, jeg nogensinde har prøvet, var en forlystelse i Disney Land i Paris.

Jeg har altid været glad for fart, og jeg har aldrig været bleg for de meget hurtige forlystelser, hvor man bliver kastet op og ned og flyver i høj hastighed gennem luften. Jeg har altid store problemer med at finde folk, der tør at tage med på de vilde forlystelser, jeg synes simpelthen de er så sjove!

Alligevel er det ikke en vild forlystelse, som er min yndlings. Da jeg var i Disney Land for mange år siden prøvede jeg en forlystelse, som simpelthen var så sjov, at jeg prøvede den hele 3 gange uden at den blev mindre sjov af det.

Jeg kan ikke præcis huske hvilket år, jeg var i Disney Land, men det var omkring samme tid, at en film ved navnet “Skat, børnene er skrumpet!” udkom. Kan I huske den? Jeg så den desværre aldrig, men ifølge traileren handlede den om en videnskabsmand, der kom til at skrumpe sine børn og smide dem i skraldespanden.

På det tidspunkt i Disney Land havde de en forlystelse, der var baseret på den film. Uden at vide, hvad forlystelsen præcis gik ud på, blev man ledt ind i et rum, hvor en mand fortalte, at vi skulle ind og høre et foredrag fra en bestemt videnskabsmand. Vi havde alle fået uddelt 3D-briller og ventede utålmodigt på at se, hvad det i virkeligheden gik up på.

Herefter blev vi ledt ind i en slags biografsal. Efter anvisning tog vi vores 3D-briller på, og oppe på scenen stod nu en videnskabsmand. Det var naturligvis en film, der kørte, men med vores 3D-briller lignede det, at han virkelig stod deroppe på scenen.

På et tidspunkt i løbet af “foredraget” i Disney Land blev 30.000 hvide mus ved en fejl sluppet løs i salen. Man kunne mærke, hvordan de løb op af benene og alle skreg. Lidt senere blev vi ved en fejl skrumpet og taget med i en kasse. Vi mødte en kæmpe stor hund, som nøs på os, og man kunne mærke dråber af hundesnot i hovedet.

Forlystelsen i Disney Land indebar en hel del mere, som jeg desværre ikke helt kan huske, men det var til gengæld en helt fantastisk oplevelse med 3D-briller, og nok min første. Det er sikkert derfor, at netop den forlystelse i Disney Land får prisen som den bedste, jeg nogensinde har prøvet.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…