Brystforstørrelse for begyndere

brystforstørrelseBrystforstørrelse er et populært, udbredt og elsket, men hvad dækker betegnelsen egentlig over? Og er det en sikker og nem løsning, hvis man ønsker større bryster og mere fylde i sin bh. Her kommer brystforstørrelse for begyndere.

Hvad er en brystforstørrelse?

Brystforstørrelse er et plastikkirurgisk indgreb, en plastisk operation, dvs. at nogen skærer i dig og gør alt det, som står i deres magt, for at normalisere eller forskønne dig og dit udseende, og at du får et udseende, som glæder dig og gør dig tilfreds er det vigtigste ved plastiske operationer. Under operationen får du indlagt nogle implantater – en slags proteser, der er specialdesignet til at ligne bryster og se så naturlige ud som overhovedet muligt. Brystforstørrelse er nu en realitet. Men hvad er der i implantaterne. Man har i flere år brugt silikone, da det giver det bedste og mest naturlige resultat. En brystforstørrelse er som regel ikke for livet, da implantaterne gerne skal skiftes igen efter nogle år. Typisk er det noget i stil med 10 år. Heldigvis har der de seneste år været et øget fokus på sikkerheden i implantaterne, så silikone ikke siver ind i kvindernes kroppe, og nu har man fået forbedret dem så meget, at det er et relativt sikkert indgreb.

I tillæg kan man få tilknyttet en forsikring på brystimplantaterne, når man får sin brystforstørrelse, og den står dem, der leverer implantaterne for, hvis der mod forventning skulle ske noget med implantaterne.  Den giver både et stort tilskud til næste gang, man skal have operationen, og der kan også fås en livstidsgaranti på brystimplantaterne. Det betyder, at hvis de ikke holder i 10 år, så får du et stort tilskud til at få dem udskiftet. Så der findes flere muligheder for at sikre dig. Få en brystforstørrelse et sted, hvor patienttilfredsheden er 95 % – 98 %.  Det skal være sikkert og godt at gøre dig mere tilfreds med dit udseende og din krop.

En brystforstørrelse – hvad gør lægen?

En brystforstørrelse foregår ved, at plastikkirurgen enten skærer i dine brystvorter og lægger implantatet ind, hvorefter der igen bliver syet. En anden metode er at lægge dem ind via et snit under armhulen. Du bestemmer selv. Desuden kan du få hjælp til finansiering af din brystforstørrelse, og det kan gøre nemmere at samle pengene. Årsagerne til at man vælger denne type kosmetiske operation er mange, og typisk er det for at blive mere tilfreds med sit udseende, størrelsen of formen af brysterne. Nu skulle du gerne være klædt på, hvis du en dag skulle ønske en brystforstørrelse.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…