Brug for en låsesmed på Østerbro? Et godt tilbud

Jeg bor på Østerbro, og har gjort det i snart 40 år. Jeg trives her, og ender vel også mine dage her. Jeg bruger mit lokalmiljø. Da jeg forleden skulle skifte lås på min køkkendør ringede jeg selvfølgelig efter en låsesmed på Østerbro for at hjælpe mig med dette ærinde. Men desværre er det ikke alle der tænker lokalt, og det synes jeg er ærgerligt.
Vi skulle skifte alle låsene ud til vores pulterrum i ejendommen. Jeg fortalte om den fortrinlige låsesmed på Østerbro som jeg havde brugt til min køkkentrappe. Der viste sig at være nogle i ejedommen som mente at vi skulle finde den billigste låsesmed. Det ærgrede mig at dette var prioriteten hos vedkommende, uden at vide hvad låsemeden på Østerbro havde af konkurrencedygtige priser. Det undrede mig at prisen var vigtigere end at støtte det lokal miljø som vi bor i. Hvis vi ikke støtter de små forretninger der ligger rundt omkring os ender vi med at bo i ”døde” gader.

låsesmed østerbro

Jeg fik skabt en debat blandt beslutningstagerne om vi skulle bruge den lokale låsesmed på Østerbro, eller og vi skulle søge efter pris. Jeg kontaktede låsesmed Østerbro og fik et tilbud som jeg vendte tilbage med. Heldigvis blev det accepteret, og jeg fik min vilje, støtte de lokale erhvervsdrivende.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…