Blækpatroner – Min printer elsker billige blækpatroner købt online

Jeg er den type som stadigvæk printer i tide og utide. Især siden den dag  at jeg faldt særdeles billige blækpatroner online. Det øger om noget ens lyst til at bruge ens printer.

Før i tiden købte jeg det i den lokale elektronikbutik, som imellem os to ikke ligefrem har lave priser. Det anede jeg dog ikke, før jeg så, hvor billigt disse blækpatroner rent faktisk kan købes for via nettet.

Jeg bruger de billige billige blækpatroner til at printe opskrifter ud, diverse selv komponerende sange til større begivenheder, og så har det vist sig at være et hit også rent faktisk at printe huskeliste ud til ens næste indkøb i den lokale dagligevareforretning.

Jeg har i hvert fald ikke jorden bedste håndskrift og det hænder at ikke engang jeg kan tyde det. Derfor er det dejligt at der findes noget som printere. Jeg kan dog mærke, at min håndskrift om muligt er blevet endnu værre, da jeg basalt set aldrig skriver noget med kuglepen længere.  Altså på nær når posthuset vil have min underskrift før jeg kan få de bestilte blækpatroner i hånden.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…