Dejligt at få hjælp til billig hosting og billigt webhotel

Forleden dag snakkede jeg med min svigersøn om, hvad jeg skal gøre, når jeg gerne vil have et billigt webhotel til min løgblomst-webshop. Han fortalte, at billig hosting ikke er svært at finde, men man skal se sig for.

Lidenskab for løgblomster

Min idé er at lave en webshop, hvor jeg sælger blomsterløg, for vi har efterhånden så mange løgblomster i haven, at vi ikke ved, hvad vi skal gøre ved dem. Jeg har fået at vide, at det første skridt er at finde billig hosting, så jeg har et sted at sætte hjemmesiden op, og hvis jeg finder et billigt webhotel, behøver jeg heller ikke at bekymre mig om udgifterne.

Nu er hverken min kone eller jeg specielt kyndige computereksperter, men vores svigersøn er heldigvis lidt af en nørd på området. Han ved alt om billig hosting, og når han anbefaler os at finde et billigt webhotel, så følger vi selvfølgelig hans råd. Det vigtigste er, at vi hurtigt kan komme i gang med at sælge blomsterløg, så vi kan få ryddet ud i haven. Det trænger den virkelig til.

Jeg ved i øvrigt, at der er mange derude, der ligesom min kone og jeg er helt vilde med løgblomster, og markedet for en hjemmeside som vores er garanteret stort. Derfor skal vi også skynde os at få et billigt webhotel, før andre stjæler vores idé eller kommer os i forkøbet. Hvor er det godt, at vores svigersøn kan hjælpe os, for vi havde aldrig selv fundet billig hosting.

De næste dage

Ligeså snart vi har fundet et godt tilbud på billig hosting, går vi i gang med at opbygge hjemmesiden. Det hjælper vores svigersøn os også med, for han elsker at rode med den slags. Det er nu altså en dejlig ting med gratis hjælp og billigt webhotel.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…