Reddet af en bedemand – Min redningsmand viste sig at være en bedemand

Det var nær gået helt galt i morgen. I min morgentåge gik jeg direkte over for rødt og hvis det ikke havde været for en fremmed bedemand der træk mig tilbage på fortovet, så havde jeg ligget i store smerter på et hospital – hvis jeg overhovedet havde været i live.

Det var en usandsynlig flink bedemand som efter redningsaktionen bød mig på en kop kaffe for lige at vejre min mentale status. Jeg insisterede dog på at betale – det var da det mindste at jeg kunne gøre. Vi faldt hurtigt i snak, og det vidste sig at bedemanden havde en overraskende mængde spændende historier han nemt og behændigt fortalte om. Han slog dog en stor streg under at det at redde et liv som bedemand var en af de helt store oplevelser. Det plejer jo nærmest at være omvendt. Så jeg kan sagtens forstå at det må være en rar oplevelse i hverdagen. Jeg var dog selv nærmest i chok og en stærk espresso hjalp ikke specielt meget. Han fik mig dog snakket helt til ro, og får vi havde set os om havde vi siddet på en cafe i over en time, og vi havde efterhånden smagt de fleste lækkerier at stedet tilbød da det pludselig slog mig at jeg da havde været på vej til arbejde og de andre ansatte og selvfølgelig også min chef måske snart blive bekymrede. Jeg ringede derfor ind og sagde, at jeg kom lidt senere – hvilket der heldigvis var fuld forståelse for. Derefter bød jeg bedemanden på den sidste kop kaffe og gennemtænkte den farlige situation jeg lige havde været igennem og overvejede hvordan jeg skulle undgå lignede situationer. Man kan jo ikke altid have en bedemand til at redde en.

3 comments

  1. Annemarie siger:

    Jeg ville da først tro, at jeg var døden nær, hvis jeg så en bedemand – i hvert fald hvis han var i bedemands-kostume. Var han det?

  2. Jan siger:

    Jeg tror også, at jeg ville få en skræk i livet ved sådan en situation – og så lige med en bedemand; men som man har hørt så mange gange, så kan sådanne oplevelser give en fornyet appetit på livet – og nærmest ende med at være held i uheld.

  3. Flemming siger:

    Godt at der var en vaks bedemand til stede. Det er som man siger: hjælp kommer tit fra uventede kanter

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…