Anmeldelse af Bagetid.dk

Forleden dag handlede jeg for første gang på Bagetid.dk, da jeg skulle bruge en masse fondant til en kage, jeg skal bage til en veninde her i næste weekend. Jeg har fået Bagetid anbefalet af en anden veninde, og så tænkte jeg, at jeg lige ville prøve webshoppen af i stedet for at slæbe 5 kg fondant fra den nærmeste butik. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville give en anmeldelse af shoppen i tilfælde af, at der sidder nogle kagebagningsentusiaster derude og læser med.

Først og fremmest er det værd at nævne, at man på Bagetid.dk ikke kun kan købe fondant. Man kan faktisk købe stort set alt, hvad hjertet begærer inden for kagepynt og kageudstyr, hvilket faktisk gør det til den ideelle webshop for dem, der gerne vil nøjes med at købe alt deres udstyr og pynt det samme sted.

Derudover har de et rigtigt stort udvalg af stort set alt, hvad man skal bruge. Fx skulle jeg købe fondant, og udvalget spænder over alt fra 250 gram til 5 kg, og fondanten kan købes i alverdens forskellige farver. Man kan også vælge at købe en ren hvid fondant og købe pastafarver til og så selv farve fondanten, hvis man hellere vil det.

fondant
Efter jeg havde bestilt min fondant og et par andre ting, jeg også skulle have med i købet, så fik jeg en ordrebekræftelse, og få dage senere blev hele bestillingen leveret lige til døren. Der er ikke en finger at sætte på hverken sortiment, levering, pris, kvalitet eller service, så der er ingen tvivl om, at det i hvert fald ikke er sidste gang, jeg handler hos Bagetid.dk.

Post a comment

Copyright © AHK.dk
– en blog om alt og ingenting…